28 Μαΐ 2015
0 σχόλια

Ζαχάρω-Φιγαλεία: Αυξήσεις στα τέλη για πλατείες και κοινόχρηστους χώρους

Αυξήσεις στα τέλη για πλατείες και κοινόχρηστους χώρους
Η αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών για τις πλατείες και άλλους κοινόχρηστους χώρους, αποφασίστηκε στη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχάρως-Φιγαλείας.


Ειδικότερα, σύμφωνα και με την εισήγηση της οικονομικής επιτροπής του δήμου, οι αυξήσεις αφορούν 1 ευρώ το τ.μ. (από 7 σε 8 ευρώ) για την πλατεία Ζαχάρως , 1,5 ευρώ στη Φιγαλεία, 3 ευρώ στις παραλιακές τοπικές κοινότητες Γιαννιτσοχωρίου, Κακοβάτου και Νεοχωρίου, καθώς επίσης και για τα μεγαλύτερα  χωριά του δήμου (Ξηροχώρι, Καλίδονα και Λέπρεο).

Επίσης σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ.,  θα υπάρξει  επιβάρυνση κατά 0,25  λεπτά για τους χώρους όπου διεξάγονται πολιτιστικές εκδηλώσεις (λ.χ. Βακρό κλπ.).

Στη συνεδρίαση εξάλλου δόθηκε το «πράσινο φως» για την εγκατάσταση ομπρελών σε καταστήματα στην παραλία Ζαχάρως, ενώ αναβλήθηκε το θέμα της παράτασης άδειας λειτουργίας για το τουριστικό περίπτερο στον Μπισχινόκαμπο.

Να σημειωθεί ότι στην αρχή τη συνεδρίασης αποχώρησε η μείζονα αντιπολίτευση με το αιτιολογικό ότι δεν υπήρχε απαρτία στο σώμα, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό εκ μέρους της πλειοψηφίας.

Με πληροφορίες απο το: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top