29 Μαΐ 2015
0 σχόλια

Ζαχάρω: Βρέθηκε αυτός που θα «αναστήσει» το Παρά Θιν Αλός!

Παρά Θιν Αλός
Ο Χρήστος Γρηγορόπουλος, κάτοικος Ζαχάρως, είναι αυτός που θα αναλάβει τελικά να «αναστήσει» το τουριστικό περίπτερο Παρά Θιν Αλός,

 μετά τη χθεσινή δημόσια δημοπρασία, που έγινε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.


Από νωρίς στη διαδικασία είχαν προσέλθει αρκετά άτομα εκδηλώνοντας ενδιαφέρον και καταθέτοντας το σχετικό φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όμως ο κ.Γρηγορόπουλος με μια προσφορά κατά 15.000 ευρώ μεγαλύτερη της τιμής εκκίνησης κατάφερε να είναι εκείνος που θα μισθώσει το τουριστικό περίπτερο για τα επόμενα 5 χρόνια.

Η σύμβαση με το Δήμο Ζαχάρως θα υπογραφεί την επόμενη Παρασκευή και από τότε και επίσημα θα μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

 Το γεγονός όμως ότι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει κατάγεται από την περιοχή προσμετράτε στα θετικά στοιχεία, καθώς αντιλαμβάνεται την ιστορία και τη σημασία που έχει το Παρά Θιν Αλός, όχι μόνο για τη Ζαχάρω αλλά για όλη τη νότια Ηλεία.

Πηγές της δημοτικής αρχής Ζαχάρως μετά τη δημοπρασία σχολίασαν στην εφ. «Πατρίς» πως «εμείς προχωράμε για την αξιοποίηση του τόπου, παρά τα εμπόδια και τη δυσαρέσκεια ορισμένων, που δε θέλουν την ανάπτυξη» .

Βασίλης Σφήνας
Διάβασε περισσότερα στο: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top