23 Μαΐ 2015
One σχόλια

Κρέστενα: Απόλυτα επιτυχημένη η εκδήλωση-θεσμός "Ας χορέψουμε στην πόλη, με την πόλη, για την πόλη"

Κρέστενα "Ας χορέψουμε στην πόλη, με την πόλη, για την πόλη"
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η πόλη της Κρέστενας ΧΟΡΕΨΕ στην κυριολεξία μέσα από τα σώματα 300 και πλέον μικρών μαθητών.

Ήταν μια υπέροχη ιδέα από την Περιφέρεια η οποία ξεκίνησε από πέρσι και από την αρχή αγκαλιάστηκε από τα μεγάλα σχολεία του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων (ο οποίος αρχίζει να δημιουργεί παράδοση σε τέτοιες εκδηλώσεις) που δήλωσαν και φέτος συμμετοχή ώστε να την υλοποιήσουν.


Ξεκίνησαν λοιπόν την περσινή χρονιά με την συμμετοχή των όμορων σχολείων της Κρέστενας, Μακρισίων και Καλλικώμου καταφέρνοντας συνολικά τα 3 σχολεία να δημιουργήσουν ένα καταπληκτικό κλίμα που ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους που καταχειροκρότησαν όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.

Στην κυριολεξία η πλατεία της Κρέστενας γέμισε ασφυκτικά από μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Κρεστένων , Μακρισίων και Καλλικώμου όλων των ηλικιών. Ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν οι λιλιπούτειοι μαθητές που παρέδωσαν μαθήματα χορού σε όλους!!!

Την φετινή χρονιά τα σχολεία έγιναν 8 (Δ.Σ. Αλφειούσας, Γιαννιτσοχωρίου, Ζαχάρως, Καλλικώμου, Κρεστένων, Μακρισίων, Νηπ. Αλφειούσας, Γυμν. Κρεστένων) και για αυτό η εκδήλωση έγινε στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας αφού συμμετείχαν περίπου 300 μαθητές !!

Σιγά σιγά αυτή η εκδήλωση αρχίζει να γίνεται θεσμός με τη συμμετοχή ακόμα περισσότερων παιδιών αλλά και σχολείων.

Έτσι, λοιπόν την Τετάρτη 20/5/2015 στις 7.00 μ.μ στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας ο κόσμος χόρεψε «Στην πόλη, με την πόλη, για την πόλη»
Κρέστενα "Ας χορέψουμε στην πόλη, με την πόλη, για την πόλη".1

Πηγή: myilianews.gr

1 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΣΤΕΝΑ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Toggle Footer
Top