24 Μαΐ 2015
0 σχόλια

Η Ηλεία πήγε Eurovision . . . με τη Διονυσία Μπίθα

Διονυσία Μπίθα
Η Ηλεία είχε και φέτος την δική της εκπρόσωπο στη Eurovision. Η Διονυσία Μπίθα από τον Πύργο ταξίδεψε για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο μεγάλο μουσικό διαγωνισμό.

 Η ευκαιρία που της έδωσε η εταιρία Oriflame πριν δύο χρόνια, της έγινε πάθος. Και πλέον ακολουθεί τον θεσμό. Φέτος ταξίδεψε στη Βιένη πάντα κοντά στην ελληνική αποστολή.


Όπως η ίδια δήλωσε στο ilialive.gr κάθε φορά είναι μια τρελή και συναρπαστική εμπειρία που κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο μαγική. Πριν το μεγάλο τελικό, είχε το προαίσθημα της νίκης για την Ιταλία και η ίδια ήθελε την Ελλάδα στην πρώτη δεκάδα.

 Όμως δεν έρχονται όλα όπως τα θέλουμε. Έτσι η Ιταλία με το Grande Amore – που κατά την άποψή μας έβαζε το διαγωνισμό στη σωστή του διάσταση - κατέλαβε την τρίτη θέση και η Ελλάδα την 19η.

Μιλώντας για την όμορφη Βιέννη η Διονυσία δήλωσε: «Είναι μια μαγική πόλη! Ήσυχη και ταυτόχρονα γεμάτη ενέργεια! Κάθε γωνία της κρύβει και μια ιστορία διαφορετική! Με υπέροχα αξιοθέατα και μουσεία για να χορτάσει η ματιά του επισκέπτη!

 Ρομαντική και παραμυθένια για αναμνήσεις αξέχαστες! Μαγική εμπειρία για μένα ήταν η στιγμή που βρέθηκε στα χέρια μου το μαγικό εισιτήριο για την Όπερα της Βιέννης όπου απολαύσαμε την La Cenerentola του Rossini, το κλασικό παραμύθι της Σταχτοπούτας! Τόσο πρωτόγνωρη εμπειρία, σαν χιλιάδες φωνές από τον ουρανό που ήθελαν να μπουν στην ψυχή σου!».

Λίγο μετά το τέλος του διαγωνισμού το μήνυμά της νοσταλγικό...

«Και όσο κλείνω την βαλίτσα, θέλω να τις χωρέσω όλες τις αναμνήσεις μου από τη Βιέννη και τον 60ο διαγωνισμό της Eurovision!

 Ηταν άλλο ένα μαγικό ταξίδι! Μια πικρία μου έμεινε... Καθώς ήθελα πολύ να πανηγυρίσω την νίκη της Ιταλίας μέσα στο Wiener Stadthalle!

 Ακόμα τραγουδάω το Grande Amore, ακόμα στέκομαι βουβή από την καθηλωτική ερμηνεία της Μαρίας - Έλενας Κυριάκου! Κρατάω τον τίτλο του νικητή Σουηδού... We are all heroes of our times!»

Δείτε περισσότερα στο: ilialive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top