31 Μαΐ 2015
0 σχόλια

Ηλεία: Το αυτοκίνητο ανεβαίνει χωρίς γκάζι στην Κρυόβρυση! (VIDEO)

Το αυτοκίνητο ανεβαίνει χωρίς γκάζι στην Κρυόβρυση
Το φαινόμενο της «ανηφόρας» στην Πεντέλη, βρίσκει εφαρμογή και στην Δυτική Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, στο νομό Ηλείας!

 Την αποκάλυψη έκανε ο Ανδρέας Τσούλης ο οποίος ταξιδεύει συχνά και προ καιρού -τυχαία- ανακάλυψε την ύπαρξη του φαινομένου που αποφάσισε να μοιραστεί με όλους μέσω βίντεο που τράβηξε για να αποδείξει τι ακριβώς συμβαίνει.


Όπως εξηγεί, το φαινόμενο εντοπίζεται στην περιοχή Κρυόβρυση και σε μία συγκεκριμένη στροφή του δρόμου στο βουνό. Πάνω στη συγκεκριμένη στροφή ο δρόμος ανηφορίζει, αλλά παρ' όλα αυτά, το όχημα επιταχύνει σαν να βρίσκεται σε κατηφόρα!

 Μάλιστα ο ίδιος αποφάσισε να επιβεβαιώσει το γεγονός βιντεοσκοπώντας την κίνηση. Ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του στην αρχή της ανηφόρας, έβαλε την ταχύτητα στο «νεκρό» αφήνοντας όμως ανοιχτή τη μηχανή για να μπορεί να στρίβει το υδραυλικό τιμόνι και σιγά σιγά άφησε το φρένο.

 Και αντί το όχημα να κινηθεί προς τα πίσω, προς την κατηφόρα δηλαδή, άρχισε να κινείται προς τα μπρος, στην ανηφόρα, επιταχύνοντας μάλιστα διαδοχικά!






Όπως δήλωσε ο κ. Τσούλης το φαινόμενο το ανακάλυψε εντελώς τυχαία ενώ κινούνταν στο δρόμο και συνειδητοποίησε πως το αυτοκίνητό του αυξάνει μόνο του ταχύτητα πάνω στην ανηφόρα, με αποτέλεσμα στην επόμενη στροφή να κινδυνεύσει να βγει εκτός πορείας.

 Μάλιστα, ο κ. Τσούλης κατέγραψε το φαινόμενο και προς τις δυο κατευθύνσεις και το "ανέβασε" και στον λογαριασμό του στο facebook.

Τι συμβαίνει στην Πεντέλη...

Αναφορικά με την Πεντέλη, το φαινόμενο της «ανηφόρας» λαμβάνει χώρα ανάμεσα στο 3ο και 4ο χιλιόμετρο του δρόμου που οδηγεί από την Πεντέλη στη Νέα Μάκρη, στη νοητή ευθεία με τη σπηλιά του Νταβέλη και πολύ κοντά σε αυτή.

 Πρόκειται για σημείο όπου τα αυτοκίνητα έχουν αντίθετη συμπεριφορά από εκείνη που αναμένει ο ανθρώπινος εγκέφαλος• δηλαδή, ενώ ο δρόμος φαίνεται ελαφρά ανηφορικός, τα οχήματα επιταχύνουν σαν να πρόκειται για... κατηφόρα!

Πολλά σενάρια έχουν ακουστεί και γραφτεί για την εξήγηση ενός φαινομένου που έχει παρατηρηθεί και σε άλλα σημεία της Ελλάδας και του κόσμου.

Μαγνητικά πεδία τόσο ισχυρά ώστε να κινήσουν ένα όχημα, «αντιβαρύτητα» αλλά και... το πιο απλό: αυτό της οφθαλμαπάτης, το οποίο μπορεί να συμβεί υπό πολύ συγκεκριμένες - και σπάνιες- συνθήκες, που σχετίζονται με το ανάγλυφο της περιοχής.

Με πληροφορίες απο το: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top