27 Ιουν 2015
0 σχόλια

24ο Rally Sprint Αμαλιάδας 2015: Οδηγίες & προσβάσεις για τους θεατές

24Ο  RALLY  SPRINT  ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 2015
Σας παραθέτουμε κάποιες χρήσιμες οδηγίες για την δική σας Ασφάλεια  και για να γίνει ο Αγώνας πιό ασφαλής,

επιπλέον σας παραθέτουμε και εναν χάρτη με τις προσβάσεις  όπου θα μπορείτε έγκαιρα και με ασφάλεια να επιλέξετε και να φτάσετε στα σημεία για να παρακολουθήσετε το 24ο  Rally  Sprint Αμαλιάδας 2015.


Επιπλέον να θυμάστε ότι η Ειδική Διαδρομή κλείνει  (1 1/2  ώρα)  νωρίτερα  απο την ώρα Εκκίνησης του 1ου Αγωνιστικού Αυτοκινήτου  δηλαδή  στις 08.00 πμ .

Να υπακούτε πάντα στις οδηγίες των υπεύθυνων  Κριτών του Αγώνα έτσι ώστε όλοι τελειώνοντας ο Αγώνας  να γυρίσουμε στα σπίτια μας ασφαλείς και ευχαριστημένοι.

Και η βασικότερη Οδηγία μην πετάτε τα σκουπιδάκια σας  οπουδήποτε απλά τα μαζεύουμε και τα πετάμε στον κοντινότερο κάδο,έτσι ώστε να παραμείνει καθαρός όπως τον βρήκαμε.
24Ο  RALLY  SPRINT  ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 2015.1

Γα να δε΄τε πιό αναλυτικά τις ΟΔΗΓΙΕΣ  προς τους Θεατές  πατήστε   ΕΔΩ 

Για να δείτε αναλυτικά τον χάρτη με τις Προσβάσεις των Θεατών  στην Ειδική Διαδρομή  του  24ου  Ραλλυ  Σπριντ  Αμαλιάδας  2015    πατήστε   ΕΔΩ

Σας περιμένουμε όλους και όλες Σάββατο και Κυριακή  27  -  28 / 6  στην  πλατεία Κουρούτας στην πανηγυρική εκκίνηση στο πεζόδρομο της Αμαλιάδας και την Κυριακή στην Ειδική Διαδρομή .

Καλό Αγώνα σε όλους τους  Συμμετέχοντες και καλό τερματισμό σε όλα τα πληρώματα.

Περισσότερες πληροφορίες στο: aolapyrgos.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top