29 Ιουν 2015
0 σχόλια

Λύκειο Νέας Φιγαλείας: Πετυχημένη η εκδήλωση για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς

Λύκειο Νέας Φιγαλείας
Με μια υπέροχη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Νέας Φιγαλείας έκλεισε την σχολική χρονιά το Λύκειο Νέας Φιγαλείας.


 Η εκδήλωση περιλάμβανε ένα θεατρικό έργο με μονόπρακτα από διάφορα ποιητικά αποσπάσματα όπως του Ερωτόκριτου, αλλά και πράξεις που αναβιώνουν καθημερινά μέσα στην ελληνική οικογένεια.

 Το θεατρικό αυτό έργο στήριξε και οργάνωσε ο καθηγητής κ.Γιώργος Λιάρτσης με ηθοποιούς τους μαθητές του Λυκείου που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με σκοπό να παρουσιάσουν κάτι το διαφορετικό κάτι το ποιοτικό, κάτι που σπανίζει στις μέρες μας και τελικά να κερδίσουν το χειροκρότημα του κοινού.

 Επίσης η παράσταση περιλάμβανε και παραδοσιακούς χορούς όπως Ζάραμο,Ικαριώτικο και Ζωναράδικο επιτρέποντας στους μαθητές να δείξουν και τις δεξιότητές τους πάνω στους παραδοσιακούς χορούς.

 Παραβρέθηκαν επίσης, πρόεδροι συλλόγων και φορέων από τα Πετράλωνα την Φασκομηλιά και τη Νέα Φιγαλεία, εκκλησιαστικές αρχές, πρώην διευθυντές του σχολείου, καθηγητές, ενώ η παράσταση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Δ.Ε.Ο.Φ και του ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top