29 Ιουν 2015
0 σχόλια

Ηλεία: Με επιτυχία η «Γιορτή Ποδήλατου» στη Ζαχάρω!

«Γιορτή Ποδήλατου» στη Ζαχάρω
Με την συμμετοχή πολλών παιδιών αλλά και αθλητών από σχεδόν όλη την Πελοπόννησο

 διεξήχθη το Σάββατο 27 Ιουνίου το απόγευμα και την Κυριακή 28 Ιουνίου το πρωί,στην όμορφη πόλη της Ζαχάρως ο 5ος Ποδηλατικός Γύρος της πόλης!


Ένας  αγώνας που πλέον έχει γίνει θεσμός, καθώς κάθε χρόνο τέτοια εποχή… η πόλη της Ζαχάρως ζει και αναπνέει  για την «Γιορτή Ποδήλατου» που διοργανώνει!

Σύλλογοι, χορηγοί,  και εθελοντές δούλεψαν  και φέτος για το ποδηλατικό γεγονός του καλοκαιριού στην Ζαχάρω.

 O Σύλλογος  Εθελοντισμού Δράσης &  Άθλησης «Ποδηλάτες  Zαχάρως, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Ζαχάρως, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ζαχάρως, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ζαχάρως, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Ζαχάρως

ο Σύλλογος Απανταχού Σμερναίων «Η Θεοτόκος»,  ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Ζαχάρως, ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γυναικών Σχίνων και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ζαχάρως που συνδιοργάνωσαν  φέτος τον αγώνα, πήραν άριστα, ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου!

Ο αγώνας περιελάμβανε το Σάββατο το απόγευμα τον 5ο Εco Ποδηλατικό Γύρο Ζαχάρως για όλες τις ηλικίες παίδων αλλά και ενήλικες ενώ την Κυριακή έναν δυνατό  Αγώνα κατηγορίας ΟPEN “Δρόμος της Φωτιάς” που ήταν ο 3ος, κατά σειρά και ήταν αφιερωμένος στη μνήμη των θυμάτων των καταστροφικών πυρκαγιών στο Δήμο Ζαχάρως το 2007.

Στους αγώνες του Σαββάτου οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 300, χωρι-σμένοι σε κατηγορίες κάθε ηλικίας!

Μετά τις απονομές ακολούθησε κλήρωση δώρων από χορηγούς του αγώνα (συνολικά δόθηκαν 9 ποδήλατα, ταξίδια, δωροεπιταγές κ.α.), ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες όπως κάθε χρόνο δόθηκε αναμνηστική τσάντα με δώρα για τη συμμετοχή.

 Η βραδιά έκλεισε με ένα με-γάλο πάρτυ και τη συναυλία των Passepartout AcoustiCand FullBand στην κεντρική πλατεία.

Δείτε περισσότερα στο: eproini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top