27 Αυγ 2015
0 σχόλια

Η πρώτη των πρώτων στην Ηλεία και δεύτερη στη σχολή της στην Ελλάδα μιλά στην «Πρωινή»

Μαρία Χρυσάνθη Τασούλη, ΓΕΛ Ζαχάρως
Μαρία Χρυσάνθη Τασούλη, ΓΕΛ Ζαχάρως,  Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ιδιαίτερη τιμή στο σχολείο της και το νομό μας, η «πρωτιά» της Μαρίας Χρυσάνθης Τασούλη μαθήτριας  του Λυκείου  της Ζαχάρως  που εισάγεται δεύτερη στη σχολή της!


Είναι λογικό να αισθάνεται υπερήφανη για την επιτυχία της, που έχει πανελλαδικό αντίκρισμα, ωστόσο είναι εμφανές  ότι έχει επίγνωση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα   και η ελληνική κοινωνία ενώ  εμφανίζεται ιδιαιτέρως ψύχραιμη και προσγειωμένη.

Λακωνική και στις δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων χθες, αρκέστηκε να μας πει:

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη καθώς πέρασα δεύτερη στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το τμήμα αυτό αποτελούσε την πρώτη μου επιλογή. Το αντικείμενο των οικονομικών είναι πολύ ενδιαφέρον και το επέλεξα καθώς σχετίζεται άμεσα με την καθημερινή ζωή μας, έχει πρακτική εφαρμογή και πάρα πολλές διεξόδους στην αγορά εργασίας.

Η ανυπομονησία μου για αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μου είναι πολύ μεγάλη. Εύχομαι όταν τελειώσω τις σπουδές μου η κατάσταση στη χώρα μας να είναι καλύτερη από τη σημερινή, τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο».

Πηγή: Εφημερίδα «Πρωινή»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top