28 Αυγ 2015
0 σχόλια

Τελικός Πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross στην Ηλεία από τη ΔΙΑΘΛΗΣΗ στις 5-6 Σεπτεμβρίου

Τελικός Πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross στην Ηλεία
Λιγότερες από 10 ημέρες έμειναν για την διεξαγωγή του 7ου και τελικού αγώνα για το Παννελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2015.

Στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου  στην πίστα Motocross «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΪΑ» στα Δουνέϊκα, θα φιλοξενηθεί ο 7ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος διοργανωμένος από την ΔΙΑ.ΘΛΗ.Σ.Η.


Ο αγώνας αυτός (εξ αναβολής από τον Ιούλιο λόγω του δημοψηφίσματος) θα είναι ο τελικός για το πρωτάθλημα του 2015 και θα αναδείξει τους πρωταθλητές σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.
             
Με το πρωτάθλημα να φθάνει στο τέλος του και την υπόθεση τίτλος να έχει τελειώσει μόνο σε μια κατηγορία, η βέβαιη συμμετοχή όλων των πρωταγωνιστών σε όλες τις κατηγορίες προδικάζει μεγάλο συναγωνισμό και πλούσιο θέαμα.

Στην προσπάθεια για την διεξαγωγή άλλου ένα  επιτυχημένου αγώνα έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες για την βελτίωση - φρεσκάρισμα  της πίστας.
             
Ιδιαίτερη μέριμνα θα δοθεί για τους θεατές με την κατασκευή σκέπαστρων προστασίας από τον ήλιο στα καλύτερα σημεία θέασης.
             
Αρωγοί στην προσπάθεια εκτός από τους χορηγούς του πρωταθλήματος MOTO WAY – BEL RAY και RED BULL είναι όπως πάντα η Κεραμοποΐα ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ,  τα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ, όλες οι επιχειρήσεις εμπορίας και επισκευής μοτοσικλετών της περιοχής μας καθώς και πολλές επιχειρήσεις της τοπικής αγοράς του Πύργου και της Αμαλιάδας, χωρίς τους οποίους η προσπάθειές της ΔΙΑΘΛΗΣΗΣ για την διοργάνωση επιτυχημένων αγώνων στην περιοχή μας, θα ήταν πολύ πιο δύσκολες
             
Το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε όλους να απολαύσουμε ένα διήμερο με θεαματικούς αγώνες.

Με πληροφορίες απο το: odigos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top