17 Σεπ 2015
0 σχόλια

Άλλη κλάση η Μπάγερν, 0-3 στο "Καραϊσκάκη" (video)

 η Μπάγερν, 0-3 στο "Καραϊσκάκ
Παίζοντας ακριβώς όσο έπρεπε η Μπάγερν έφυγε με το 3-0 από το Φάληρο, επικρατώντας του Ολυμπιακού ο οποίος αδίκησε τον εαυτό του, παρουσιάζοντας κακή εικόνα στην επίθεση


Μια μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσει με έκπληξη το φετινό Champions League πέταξε στα σκουπίδια ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πρόσεξαν ιδιαίτερα τα μετόπισθεν, προβλημάτισαν τους Βαυαρούς αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Νόιερ και ξεκίνησαν με ήττα τους ομίλους του Champions League.

Όπως ήταν λογικό η Μπάγερν είχε ξεκάθαρα την υπεροχή στην αναμέτρηση από τα πρώτα λεπτά, δεν μπορούσε όμως να βρει εύκολα… διαδρόμους προς την εστία του Ρομπέρτο.

Στην αντίπερα… όχθη όμως ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να «βγάλει» ούτε… μισή φάση και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα με τον Ρομπέρτο να σώζει την ομάδα του στο 35’ σε τετ-α-τετ με τον Μίλερ και τον Ιντέγε να διώχνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή στο 26’.

Με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν φρόντισε να πιέσει ασφυκτικά και έφτασε στο γκολ με τον Τόμας Μίλερ. Ο Γερμανός επιθετικός είδε τον Ρομπέρτο ελάχιστα εκτός εστίας και με απίστευτη λόμπα έκανε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός κατέρρευσε πλήρως, παρέδωσε τα… όπλα στην επίθεση και όταν στο 83’ ο Σαλίνο βρέθηκε μπροστά στον Νόιερ έδειξε το άγχος των «ερυθρόλευκων», σουτάροντας εκτός στην προσπάθειά του να σημαδέψει την κλειστή γωνία του Νόιερ!

Λίγα λεπτά μετά η Μπάγερν «σφράγισε» τη νίκη με τον Γκέτσε στο 89’ να κάνει το 2-0 από δύσκολη θέση και στο 92’ ο Μίλερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα από τη λευκή βούλα μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Κομάν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουϊ, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Καμπιάσο (66’ Φορτούνης), Κασάμι, Σαλίνο, Τσόρι (60’ Ερνάνι), Πάρντο (81’ Σεμπά), Ιντέγε

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Λαμ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο (76’ Κίμιχ), Βιδάλ (79’ Γκέτσε), Αλκάνταρα, Μίλερ, Ντάγκλας Κόστα, Λεβαντόφσκι (59’ Κομάν).


Πηγή: goalpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top