16 Σεπ 2015
0 σχόλια

Γειτονιά αλληλεγγύης από την ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS

ΕΛΑΪΣ- Unilever HELLAS
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η εταιρεία ΕΛΑΪΣ- Unilever HELLAS στηρίζει 1100 μαθητές από οκτώ σχολεία της Ηλείας.


Η «Γειτονιά Αλληλεγγύης» είναι ένα πολυδιάστατο υποστηρικτικό πρόγραμμα, που εντάσσεται στο Σχέδιο Δράσης της Unilever HELLAS για την αειφορία και βρίσκεται πάντα δίπλα σε μικρούς και μεγάλους, σε όλη την Ελλάδα, με ποικίλες δραστηριότητες που προωθούν την υγεία, την ευεξία και –με την ευρύτερη έννοια- το ευ ζην.

Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα δραστηριοποιήθηκαν εθελοντικά δεκάδες εργαζόμενοι της εταιρείας, προκειμένου να φροντίσουν να φτάσει στα χέρια περισσότερων από 1100 μαθητών, σε 8 Δημοτικά Σχολεία στο Βαρθολομιό, τη Γαστούνη, το Τραγανό, τα Καβάσιλα και το Ρουπάκι, από μια σειρά βασικών σχολικών ειδών UNICEF.

Η επιλογή των ειδών της UNICEF επικυρώνει, για μια ακόμη φορά, την πρόθεση της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS να στηρίξει -πέρα από τις τοπικές κοινωνίες- και το σημαντικό έργο της παγκόσμιας οργάνωσης.

Στήριξη στους μαθητές

Χθες εκπρόσωποι της εταιρείας βρέθηκαν στον χώρο του 2ου δημοτικού σχολείου Γαστούνης προκειμένου να προσφέρουν στα παιδιά – μαθητές σχολικά είδη της UNICEF στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό και το έργο της Οργάνωσης.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής του 2ου δημοτικού σχολείου Δημήτρης Βασιλόπουλος ευχαρίστησε την εταιρεία για την σημαντική προσφορά της «Στους δύσκολα οικονομικά καιρούς που ζούμε είναι σημαντικές τέτοιες κινήσεις – προσφορές όπως της εταιρείας ΕΛΑΪΣ- Unilever στους μαθητές που ελαφρύνουν λίγο και το οικονομικό βάρος των γονιών.

Ως διευθυντής του 2ου δημοτικού σχολείου και ως υπεύθυνος πολιτισμού του δήμου θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την διοίκηση της ΕΛΑΪΣ- Unilever και συγκεκριμένα την διευθύντρια στην Γαστούνη Στέλλα Γεωργανά που έχει δείξει την ευαισθησία της εδώ και χρόνια προς όλα τα δημοτικά σχολεία και όλα τα σχολεία του δήμου Πηνειού. ευχόμαστε το παράδειγμα της εταιρείας να ακολουθήσουν κι άλλοι».

Ερωτηθείς από την "ΠΡΩΤΗ" για το εάν υπάρχουν παιδιά τα οποία πραγματικά να έχουν ανάγκη από τα σχολικά είδη καθώς αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα ο κ. Βασιλόπουλος σημείωσε «όσο και αν φαίνεται απίστευτο υπάρχουν παιδιά που έχουν μεγάλες ανάγκες. όπως ανέφερα και στον Αγιασμό, έχουμε κάνει συντονισμένες κινήσεις από διάφορους φορείς προκειμένου όλα τα παιδιά να σιτίζονται καθημερινά ενώ θα μοιράσουμε και τετράδια τα οποία μας έχουν δοθεί και από άλλους φορείς».

Ο διευθυντής παραγωγής του εργοστασίου Pummaro στην Γαστούνη Ανδρέας Τσαπικούνης τόνισε:

«Το να προσφέρεις χαρά σε ένα παιδί είναι μία ελάχιστη πράξη ευθύνης- ειδικά όταν οι συνθήκες στην κοινωνία είναι πια τόσο δύσκολες. Γι΄αυτό και τα χαμόγελα των μικρών μαθητών- γειτόνων μας στα 8 δημοτικά σχολεία του δήμου μας που παρέλαβαν από μας τα σχολικά τους είδη μας συγκίνησαν βαθιά.

Ολοι εμείς στην ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS που συμμετέχουμε με την καρδιά μας στο υποστηρικτικό αυτό πρόγραμμα, τους ευχόμαστε καλή χρονιά».

Άννα Αγγελίδου - protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top