28 Οκτ 2015
0 σχόλια

Με το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννη προετοιμασία για τις παράλληλες εκδηλώσεις της Τελετής Αφής

εκδηλώσεις της Τελετής Αφής
Οι πρώτες συναντήσεις για τη διαμόρφωση του προγράμματος εκδηλώσεων που θα πλαισιώσουν την εβδομάδα της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, ξεκίνησαν στην Ηλεία από χθες.


Ήδη στην περιοχή βρίσκονται στελέχη του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» που θα αναλάβουν το σχεδιασμό και την υλοποίηση των εκδηλώσεων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και το δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

Η ιδέα της συνεργασίας γεννήθηκε από την συνεργασία που προηγήθηκε για το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος το οποίο διεξήχθη τον περασμένο Μάιο στην Ολυμπία.

Η εμπειρία του Ιδρύματος αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο για τους φορείς της Ηλείας, ώστε για πρώτη φορά να υπάρξει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και να μην είναι η τελετή αφής γεγονός της μιας ημέρας, αλλά να πλαισιωθεί με πολιτιστικές εκδηλώσεις που να προσδώσουν κάτι διαφορετικό από τα όσα γνωρίζαμε έως σήμερα και να μετατραπεί σε ένα γεγονός με μεγαλύτερη διάρκεια.

Χθες ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος με τους συνεργάτες του είχαν συνάντηση με τα στελέχη του Ιδρύματος, ενώ σήμερα το μεσημέρι αναμένεται μια κλειστή σύσκεψη στο δημαρχείο της Ολυμπίας, με τη συμμετοχή του δημάρχου Θύμιου Κοτζιά, του αναπληρωτή του Γιώργου Δεββέ, του αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Γιώργου Αγγελόπουλου και φυσικά του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γιώργου Γεωργιόπουλου.

Του Γιάννη Σπυρούνη
Πηγή: Εφημερίδα «Πρωινή»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top