8 Νοε 2015
0 σχόλια

Έρχεται η 2η λίστα με τα προαπαιτούμενα – Τα 35 σημεία «φωτιά»

Έρχεται η 2η λίστα με τα προαπαιτούμενα
Αν διαβάσει κανείς τη δεύτερη λίστα με τα προαπαιτούμενα, θα διαπιστώσει ότι η πρώτη ήταν… παιχνιδάκι άσχετα αν ακόμη δεν έχει φανεί φως στην άκρη του τούνελ ακόμη και για τα «καυτά σημεία» της πρώτης λίστας (100 δόσεις, ΦΠΑ στην εκπαίδευση και κόκκινα δάνεια).


Η δεύτερη λίστα εκτός από τα γνωστά, ασφαλιστικό και φορολογικό, περιλαμβάνει δεκάδες ακόμη υποχρεώσεις που θα ανάψουν φωτιές.

Δείτε όλη τη λίστα η οποία παραμένει υπό διαμόρφωση:

Καταθέσεις εξωτερικού: Κατάρτιση συνολικού σχεδίου για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, με βάση την αποτελεσματική διυπηρεσιακή συνεργασία, το οποίο θα περιλαμβάνει:

Τον εντοπισμό των μη δηλωμένων καταθέσεων μέσω ελέγχων των τραπεζικών συναλλαγών σε τραπεζικά ιδρύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τη θέσπιση προγράμματος εθελοντικής γνωστοποίησης με κατάλληλες κυρώσεις, κατάλληλα κίνητρα και διαδικασίες επαλήθευσης, σύμφωνα με τη διεθνή βέλτιστη πρακτική και χωρίς καμία αμνηστευτική διάταξη.

Αίτημα προς τα κράτη μέλη της ΕΕ για την παροχή δεδομένων περί ιδιοκτησίας και απόκτησης περιουσιακών στοιχείων από Έλληνες πολίτες, καθώς και τον τρόπο χρησιμοποίησης των δεδομένων αυτών.

Διάβασε όλη τη λίστα με τα προαπαιτούμενα στοfpress.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top