18 Νοε 2015
0 σχόλια

Επεισόδια στη συγκέντρωση των αγροτών στο Σύνταγμα

Επεισόδια στη συγκέντρωση των αγροτών
Ένταση και επεισόδια στο παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος. Η αστυνομία αρνήθηκε την πρόσβαση στη Βουλή για κατάθεση ψηφίσματος (Vid)


Επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης κατά τη διάρκεια της εξέλιξης του παναγροτικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα.

Αγρότες από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα αντιδρώντας στα μέτρα της κυβέρνησης για τον αγροτικό τομέα τα οποία χαρακτηρίζουν ως ταφόπλακα για την πρωτογενή παραγωγή.

Οι γεωργοί και κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για τον τρόπο φορολόγησης τους αλλά και τις αλλαγές που επίκεινται στο ασφαλιστικό.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των διοργανωτών αλλά και της αστυνομίας, οι συγκεντρωμένοι ξεπέρασαν τις 9.000 και κατέληξαν προς τη Βουλή.

Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να καταθέσουν ψήφισμα δια μέσου της αντιπροσωπείας τους, κάτι που δεν έγινε δεκτό. Το ψήφισμα αναμένεται να κατατεθεί στο υπουργείο Οικονομικών αν τελικά τους επιτραπεί η πρόσβαση.

Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν στους αστυνομικούς πορτοκάλια, νεράντζια και άλλα αντικείμενα, και η αστυνομία απάντησε με ρίψη χημικών

Νωρίτερα αποδοκιμάστηκαν ο Δημήτρης Στρατούλης και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έγιναν δύο συλλήψεις



Χρήστος Δεμέτης
Δείτε περισσότερα στο: news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top