27 Δεκ 2015
0 σχόλια

Νέα Φιγαλεία: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στον Γρηγόρη Κουτσόπουλο

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στον Γρηγόρη Κουτσόπουλο
Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην κηδεία του Γρηγόρη Κουτσόπουλου, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 70 ετών,μετά από χρόνια μάχη με τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν.


Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νέας Φιγαλείας βρέθηκαν σήμερα δεκάδες φίλοι και συγγενείς για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Εκεί το παρών έδωσαν σύλλογοι & σωματεία της Νέας Φιγαλείας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Επαρχίας Ολυμπίας αλλά και το δημιούργημα του ο Αθλητικός Όμιλος Απόλλων Νέας Φιγαλείας με την παρουσία του Δ.Σ και πολλών παλιών και νέων ποδοσφαιριστών.

Επίσης απλοί φίλοι από πολλά γειτονικά χωριά, αλλά και τοπικοί άρχοντες όπως:

ο πρ.Βουλευτής Ηλείας κ.Μαρίνος, οι πρώην Δήμαρχοι κ.Πιπιλής και κ.Χρονόπουλος, η αντιδήμαρχος κα.Γαλάνη, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ.Αλεξανδρόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Αλτάνης, κ.Βλάχος, κ.Κουκλαμάνης κτλ, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων των δήμων Ζαχάρως - Φιγαλείας και Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ζαχάρως κ.Κάπος κ.ο.κ.

Η τελετή έγινε στον Άγιο Νικόλαο με την παρουσία τεσσάρων ιερέων ενώ η ταφή στο Κοιμητήριο του Προφήτη Ηλία.

Τέλος προσφέρθηκε καφές σε όλα τα καφενεία της Νέας Φιγαλείας ενώ δόθηκε και γεύμα στο κέντρο που διατηρούσε επί χρόνια.

ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top