29 Δεκ 2015
0 σχόλια

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας: Κλέβουν από ελιές μέχρι ολόκληρες οικοσκευές

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας:
Από οικοσκευές, μοτοσυκλέτες, ελιές, ηχεία


Βρίνα Ηλείας: Έκλεψαν τα τσουβάλια με τις ελιές

Το λάδι της χρονιάς άκοπα και…χωρίς να κάνουν οι ίδιοι ή να πληρώσουν για μεροκάματα, θα βγάλουν οι άγνωστοι δράστες που αφαίρεσαν 17 τσουβάλια με ελιές βάρους ενός τόνου περίπου, από ελαιώνα στη θέση «Ντριζι» στη Βρίνα. Η αξία τους, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη το ελαιώνα που κατήγγειλε την κλοπή στο Α.Τ. Κρεστένων, είναι 500 ευρώ.

Παλαιά Μανωλάδα: «Πήραν» μοτοσικλέτα από αυλή οικίας

Χθες το πρωί, ένας 35χρονος από την Παλαιά Μανωλάδα, κατήγγειλε στο Α.Τ Βάρδας ότι άγνωστοι δράστες, στο χρονικό διάστημα από το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι και χθες το πρωί, αφαίρεσαν από την αυλή του σπιτιού, την μοτοσικλέτα του θανόντα αδελφού του, η αξία της οποίας υπολογίζεται στις 6.000 ευρώ.

Αρχ. Ολυμπία: Βούτηξαν παλιά, σε αχρηστία, μοτοσικλέτα

Εξάλλου, το απόγευμα του Σαββάτου, 45χρονος από την Ολυμπία, κατήγγειλε στο Α.Τ της πόλης, την κλοπή παλιάς μοτοσικλέτας, την οποία είχε αφήσει στην αυλή του σπιτιού του, καθώς ήταν σε αχρηστία τα τελευταία χρόνια. Η αξία της, υπολογίζεται στα 200 ευρώ.

Πύργος: Πήραν τον καθρέφτη, 2 ασημένιους σταυρούς και 15 ευρώ σε…ψιλά από αυτοκίνητο

Το μεσημέρι των Χριστουγέννων, άγνωστοι δράστες έσπασαν το παράθυρο αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο κοντά στην κεντρική πλατεία του Πύργου και, αφαίρεσαν τον εσωτερικό καθρέφτη, δυο ασημένιους σταυρούς και 15 ευρώ σε κέρματα.

Νεοχώρι Κυλλήνης: Σχεδόν όλο το νοικοκυριό «σήκωσαν» άγνωστοι δράστες από οικία

Αγνωστοι δράστες που μπήκαν σε εξοχική κατοικία στο Νεοχώρι, παραβιάζοντας το παντζούρι και το τζάμι της κουζίνας, αφού αναστάτωσαν το χώρο, αφαίρεσαν ένα ψυγείο, μια κουζίνα μαγειρέματος με τον φούρνο και ένα ποδήλατο, η αξία των οποίων υπολογίζεται στις 3.000 ευρώ. Η διάρρηξη υπολογίζεται ότι σημειώθηκε στο χρονικό διάστημα από τις 4 Οκτωβρίου μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου, οπότε και επέστρεψε από την Αθήνα όπου μένει μόνιμα ο 44χρονος ιδιοκτήτης.

Γαστούνη: Σύλληψη 25χρονου φυγόποινου

Έναν 25χρονο από τη Γαστούνη, που είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 22 μηνών, από τοΤριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών τον περασμένο Μάιο, για αντίσταση, συνέλαβαν χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.

Ανδραβίδα: Βρέθηκε και φιλοξενήθηκε στο Τμήμα 16χρονος Πακιστανός που είχε εξαφανιστεί

Την πόρτα του Α.Τ Ανδραβίδας πέρασε το απόγευμα των Χριστουγέννων ένας 16χρονος Πακιστανός, ο οποίος – με απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κω – πρέπει να διαμένει στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας «ΣΤΕΓΗ Plus» στην Αθήνα, στους υπευθύνους του οποίου έχει ανατεθεί, προσωρινά, η επιμέλειά του.

Μάλιστα, από τους ίδιους, στις 18 Νοεμβρίου, είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του 16χρονου παιδιού, στο Α.Τ Πατησίων. Το Κέντρο ενημερώθηκε για την παρουσία του παιδιού από το Α.Τ Ανδραβίδας, όπου και φιλοξενήθηκε μέχρι την παραλαβή του από τους υπευθύνους του Κέντρου.

Με πληροφορίες απο το: amaliadanews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top