24 Φεβ 2016
0 σχόλια

Ηλεία: Καρναβαλικές εκδηλώσεις στα Κρέστενα

Καρναβαλικές εκδηλώσεις στα Κρέστενα Ηλείας
Η περίοδος της Αποκριάς ξεκίνησε και μαζί της οι προετοιμασίες για το 23ο Καρναβάλι, που έχει γίνει θεσμός στα Κρέστενα του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016.


Όπως πάντα η φαντασία, το κέφι, ο ενθουσιασμός, ο αυθορμητισμός αποτελούν τα βασικά συστατικά των εκδηλώσεων που με μεγάλη χαρά προετοιμάζουν σύλλογοι, φορείς, μαθητές, νέοι και νέες από όλο το Δήμο.

Μια καλή ευκαιρία για διασκέδαση, και πειράγματα.

Θέματα εμπνευσμένα από τη σύγχρονη ζωή, την παράδοση, τη μυθολογία, τη τοπική ιστορία αλλά και χαρακτηριστικές φιγούρες του τόπου μας, όλα δοσμένα με τέτοιο τρόπο από τους καρναβαλιστές, ώστε όλοι να λάβουν μηνύματα αισιοδοξίας, να γεμίσουν τις ψυχές τους με όμορφες εικόνες και να ξεφαντώσουν με τραγούδι και χορό!

Τα μεγάλα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν τη χώρα μας και τον Δήμο μας ταυτόχρονα δεν εμποδίζουν τη Δημοτική Αρχή η οποία στηρίζει για μια ακόμα φορά τις εκδηλώσεις αυτές και βοηθά σε όλη την καρναβαλική προετοιμασία. Επομένως, είναι μια ευκαιρία όλοι να βάλουν η μάσκα τους και να λάμψουν!

Οργανώστε λοιπόν την ομάδα σας, δημιουργώντας το δικό σας άρμα για τη μεγάλη παρέλαση στις 13 Μαρτίου 2016.

Παρελάστε με κέφι και διάθεση που μόνο το Καρναβάλι και η Αποκριά μπορεί να προσφέρει!

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες του Δήμου στα τηλέφωνα 26250-23554, 26253-60027.

Πηγή: amaliadanews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top