28 Μαΐ 2016
0 σχόλια

Παγκόσμια επιτυχία του ΚΕΠΟΣ Αμαλιάδας

ΚΕΠΟΣ Αμαλιάδας
Παγκόσμια επιτυχία της ομάδας Σαολίν Ρόου Τσουάν του ΚΕΠΟΣ Αμαλιάδας, στο 1ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στις Σέρρες.


Αμέσως μετά το Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στο Λουτράκι, στις 15 Μαΐου, 2016, η ομάδα ταξίδεψε και πάλι για να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ που διοργάνωσαν ο Α.Ο. ΔΙΑΣ Σερρών και ο Γ.Σ. Ερμής Ηράκλειας, με την υποστήριξη του Δήμου Σερρών και του Δημάρχου κ. Πέτρου Αγγελίδη, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών, στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου, 2016.

Οι δάσκαλοι του Ρόου Τσουάν Σταυράκος Μάριος και Καλογερόπουλος Ιωάννης, μαζί με τον επικεφαλής του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Αμαλιάδας, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση να συμμετέχουν με την 30αμελή ομάδα του ΕΠΟΚΕΣ, στο Φεστιβάλ, μαζί με 80 συλλόγους, 4 Ομοσπονδίες και 5 ενώσεις πολεμικών τεχνών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την κάλυψη του Φεστιβάλ, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 500 αθλητές και αθλήτριες από 10 χώρες, κάλυψε τηλεοπτικά η ΕΡΤ Σερρών και άλλα τοπικά ΜΜΕ, με συνεντεύξεις από τους διοργανωτές, τους επισήμους, αλλά και από τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της διοργάνωσης.

Η Ομάδα Σαολίν Ρόου Τσουάν του ΚΕΠΟΣ Αμαλιάδας, με τους Χατζή Αριστοτέλη, Καναβό Διονύσιο και Κάτσαρη Αικατερίνη, διαγωνίσθηκαν στη φόρμας Γιλού Σαολίν Ρόου Τσουάν και κατέκτησαν την 1η θέση στην ομαδική εκτέλεση μαλακών στυλ, αποσπώντας το χειροκτότημα και τον ενθουσιασμό του Σερραϊκού κοινού και των άλλων παρευρισκόμενων.

Οι δάσκαλοι, Καπατσούλια, Σταυράκος και Καλογερόπουλος είχαν επιφορτιστεί με καθήκοντα διαιτησίας, βοηθώνταςα στο έπακρο την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

eproini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top