22 Μαΐ 2016
0 σχόλια

Θέαμα και έντονος συναγωνισμός στο διπλό αγώνα του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Drift (video)

διπλό αγώνα του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Drift
Το θέαμα και ο έντονος συναγωνισμός ήταν τα κύρια συστατικά του δεύτερου και τρίτου γύρου για το Παγκυπρίου πρωταθλήματος Drift.


Εξήντα ένας συνολικά αθλητές βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στη Λεμεσό για τον διπλό γύρο του πρωταθλήματος που διεξήχθη στο λιμάνι Λεμεσού.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, πέραν των τριών χιλιάδων φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν από κοντά τα εντυπωσιακά περάσματα των αθλητών.

Η όλη διαδικασία ξεκίνησε με τα μονά περάσματα των αθλητών στην προσπάθεια τους να πάρουν το «εισιτήριο» για τον τελικό. Η ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή ήταν ιδιαίτερα γρήγορη και απαιτούσε τεχνική από τους οδηγούς τόσο στα μονά όσο και στα διπλά περάσματα.

Στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο ο Παναγιώτης Ελευθερίου ήταν ο νικητής στην κατηγορία Semi-Pro. O οδηγός του BMW E30 πήρε του 20 βαθμούς με τον Παναγιώτη Κακόππα να κάνει μια εξαιρετική επιστροφή τους αγώνες και να τερματίζει δεύτερος με το Toyota.

Την τρίτη θέση πήρε ο Asik Erdogan με Nissan Silvia S13 ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Γιώργος Τσελεπής με το Silvia S13 για να πάρει τελικά την τέταρτη θέση.

Στην κατηγορία Pro o Πάμπος Χαραλάμπους συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του που ξεκίνησε από την πρεμιέρα στην Άχνα.

Δεύτερος ήταν ο Γιώργος Χριστοφόρου (Έλα Κοκο) με το Ε30 ενώ την τριάδα έκλεισε ο Enver Haskasap με το δυνατό Nissan 350Z.

Ο Πάμπος Τσουρής πήρε τους 14 βαθμούς της τέταρτης θέσης ενώ την πρώτη εξάδα έκλεισαν οι Σέργιος Γρηγορίου με BMW E36 και ο Παναγιώτης Χ’’Συμεού με Silvia S13.

Την Κυριακή έγινε ο δεύτερος αγώνας της συνάντησης. Εκεί όπου τρία Τουρκοκυπριακά πληρώματα πήραν τις τρεις πρώτες θέσεις.

Πρόκειται για τους Asik Ertogan, τον Ahmet Oksuzoglulari και την Ulku Ercoban. O Γιώργος Τσελεπής ήταν και πάλι τέταρτος ενώ τον ακολύθησαν οι Χαράλαμπος Νικολάου και Στέλιος Τσιαλίκης.

Στη βαθμολογία, μετά και τον τρίτο αγώνα, ο Asik Erdogan βρίσκεται στην πρώτη θέση με 48 βαθμούς έναντι 29 του Γιώργου Τσελεπή και 28 του Ahmet Oksuzoglulari.



Δείτε περισσότερα στο: offsite.com.cy

Δείτε επίσης: Νίκος Τσέλος: Ο Ηλείος οδηγός Drift, τρέχει στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα στις 14 & 15 Μαϊου (ΦΩΤΟ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top