4 Σεπ 2016
0 σχόλια

Ηλεία: Πρόταση για Κοινωνικό Παντοπωλείο στην Κρέστενα

Πρόταση για Κοινωνικό Παντοπωλείο στην Κρέστενα
Πρόταση για την ίδρυση κοινωνικού παντοπωλείου ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στην πρόσφατη συνεδρίαση του στα τέλη του Ιουλίου.


Η δημοτική αρχή, ανταποκρινόμενη στη σχετική πρόσκληση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για τη λειτουργία δράσεων τριετούς διάρκειας με στόχο την αντιμετώπιση του φαινομένου της ακραίας φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού μέσω της υποστήριξης ομάδων του τοπικού πληθυσμού.

Το κοινωνικό παντοπωλείο θα περιλαμβάνει τη διανομή σε σταθερή και τακτική βάση τροφίμων, ειδών παντοπωλείου, ειδών ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένων προϊόντων, ειδών ένδυσης και υπόδησης, βιβλίων, παιχνιδιών, cd, κλπ, σε ωφελούμενα άτομα και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Ο προϋπολογισμός της δράσης είναι περίπου 117. 000 ευρώ και οι επιλέξιμες δαπάνες περιλαμβάνουν τις άμεσες δαπάνες προσωπικού (δηλαδή συμβάσεις ορισμένου χρόνου πλήρους ή μερικής απασχόλησης και συμβάσεις έργου,

οι οποίες (συμβάσεις έργου) αφορούν σε φυσικά πρόσωπα για την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών και μόνο), και τις λοιπές δαπάνες για την υλοποίηση της πράξης όπως, προμήθεια αγαθών, γραφική ύλη, αναλώσιμα, λοιπές λειτουργικές δαπάνες, συμβάσεις παροχής υπηρεσιών, π.χ. για καθαριότητα ή φύλαξη, δαπάνες δημοσιότητας, κλπ.

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου
Πηγή: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top