31 Οκτ 2016
0 σχόλια

Απίστευτη κοροϊδία με το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

κοροϊδία με το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης
Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2017 - ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ

Με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης να είναι αυξημένη σε σχέση με πέρυσι, αλλά και τον χειμώνα να είναι προ των πυλών, οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης ακόμα δεν γνωρίζουν πότε θα λάβουν το «χρυσό» επίδομα.

Δεν πάει καιρός που η αντιπολιτευτική ρητορεία του ΣΥΡΙΖΑ περιλάμβανε και τα άτομα που έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους καθώς κατέφευγαν σε μαγκάλια και άλλες ευρεσιτεχνίες προκειμένου να αντιμετωπίσουν το ψύχος του χειμώνα.

Δεν είναι μακριά η εποχή που η τωρινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ καπηλεύονταν αυτές τις καταστάσεις και με λαϊκίστικες κορώνες καλούσε τον κόσμο να βγει μαζικά στους δρόμους και να βροντοφωνάξει για «φτηνό πετρέλαιο θέρμανσης στα λαϊκά νοικοκυριά της χώρας»!

Η πολιτική εκμετάλλευση του… πετρελαίου

Ήταν Μάρτιος του 2013, όταν μια ακόμα τραγωδία εκείνη τη χρονιά συγκλόνισε την Ελλάδα.

Το τραγικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη Λάρισα, όταν μια παρέα συμφοιτητών άναψε αυτοσχέδιο μαγκάλι για να ζεσταθεί, με αποτέλεσμα δύο νεαρά άτομα να μην ξυπνήσουν ποτέ, ήταν η αφορμή για να εκμεταλλευτεί πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ ως τότε αντιπολίτευση, ακόμα ένα τραγικό περιστατικό.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε για το συμβάν η Κουνδούρου ανέφερε μεταξύ άλλων πως:

«...Όταν πριν λίγους μήνες προειδοποιούσαμε για τις επιπτώσεις που θα έχει το ακριβό πετρέλαιο και ρεύμα, είχαμε λοιδορηθεί από την κυβέρνηση.

Σήμερα, συντετριμμένοι από τον άδικο χαμό των 2 σπουδαστών ας αναλογιστούμε όλοι τι πρέπει να γίνει για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα».

Να σημειωθεί ότι η υπόθεση «κανένα σπίτι κρύο το χειμώνα» ήταν το πιο σημαντικό «χαρτί» στο μανίκι του κόμματος (μαζί με την περιβόητη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ), για να οδηγηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με μαθηματική ακρίβεια στην κατάκτηση της εξουσίας...

Διάβασε περισσότερα στο: newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top