29 Δεκ 2016
0 σχόλια

Ηλεία: «Μποναμάς» 1,1 εκατ. ευρώ για τους σεισμόπληκτους του 2008

«Μποναμάς» 1,1 εκατ. ευρώ για τους σεισμόπληκτους του 2008
Χριστουγεννιάτικος «μποναμάς» για τους σεισμόπληκτους δικαιούχους από τον σεισμό της Ανδραβίδας το 2008, καθώς χθες πιστώθηκε το ποσό του 1,1 εκατ. ευρώ στο ΤΑΠ Ηλείας.


Τα χρήματα θα μοιραστούν σε 134 δικαιούχους από την Ηλεία και με αυτά θα καλυφθούν οι υποχρεώσεις του ΤΑΠ Ηλείας για όσους έχουν διεκπεραιώσει τις υποθέσεις τους έως τις αρχές του περασμένου Ιουλίου, όπως δήλωσε στην εφ.«Πατρίς» η προϊσταμένη του ΤΑΠ Ηλείας, Πηνελόπη Μωυσιάδου.

Ήδη η υπηρεσία από χθες ξεκίνησε να πληρώνει τη δωρεάν κρατική αρωγή, ενώ υπενθυμίζεται ότι δεν χρειάζεται να προσκομιστεί φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, μετά την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας περί ακατάσχετου στη Βουλή.

«Ήδη ξεκινήσαμε τη διαδικασία και γίνεται αγώνας δρόμου για να πληρωθούν ως το τέλος του χρόνου οι δικαιούχοι.

Η οικονομολόγος μας και υπεύθυνη για τις πληρωμές,  Αικατερίνη Ανδριανοπούλου, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να αποδώσει στους δικαιούχους ως τις 31/12 τις δωρεάν κρατικές αρωγές» ανέφερε η κα Μωυσιάδου, επισημαίνοντας τη διαρκή προσπάθεια της υπηρεσίας να εξυπηρετήσει το ταχύτερο δυνατόν τους πληγέντες από τον σεισμό πολίτες.

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου
Πηγή: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top