27 Δεκ 2016
0 σχόλια

Με άνοδο έκλεισε η χρονιά για τα Ιαματικά Λουτρά Καϊάφα

Ιαματικά Λουτρά Καϊάφα Με άνοδο έκλεισε η χρονιά
Με σημαντική αύξηση επισκεπτών τόσο στα ιαματικά λουτρά όσο και στο ξενοδοχείο έκλεισε η φετινή περίοδος για τον Καϊάφα, η οποία είχε παραταθεί ως τα τέλη του Νοεμβρίου λόγω αυξημένης ζήτησης.


Μπορεί ο καιρός τελικά να μη στάθηκε σύμμαχος των επισκεπτών, ωστόσο από το μικρό ξενοδοχείο πέρασαν περίπου 2.000 άτομα, καταγράφοντας αύξηση 57%!

«Αν δεν είχαμε κακοκαιρία τον Νοέμβριο θα πηγαίναμε ακόμα καλύτερα.

Το ξενοδοχείο επισκέφθηκαν 2.000 άτομα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα μέσα Ιουλίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου η ζήτηση ήταν τέτοια, που αρκετοί δεν κατάφεραν να έρθουν», δήλωσε στην εφ.«Πατρίς» ο υπεύθυνος των Ιαματικών Λουτρών Καϊάφα, Νίκος Λευκαδίτης, εκφράζοντας την προσδοκία να ξεκινήσουν το ταχύτερο δυνατόν οι εργασίες αναβάθμισης στις υποδομές, ώστε να αυξηθεί η δυναμικότητα του ξενοδοχείου, αφού τώρα έχει μόλις 18 κλίνες.

Αξιοσημείωτη αύξηση, τόσο ποσοτική όσο και ποιοτική, σημείωσαν και οι Ιαματικές Πηγές, μια και «κόπηκαν» πάνω από 2000 εισιτήρια, με επισκέπτες όλων των ηλικιών, τόσο από Ελλάδα όσο και από εξωτερικό

«Η χρονιά έκλεισε ικανοποιηυτικά, καθότι είχαμε 20% αύξηση στους επισκέπτες τον Ιαματικών Πηγών.

Είναι ενθαρρυντικό το ότι φέτος μας επισκέφθηκαν αρκετοί νέοι, από 18 έως 25 ετών, οι οποίοι ήθελαν να δοκιμάσουν την εμπειρία του ιαματικού τουρισμού και έμειναν ικανοποιημένοι.

Ένα 20% των επισκεπτών ήταν από το εξωτερικό, ενώ είχαμε σποραδικές οργανωμένες επισκέψεις με πούλμαν από την Αχαΐα», τόνισε στην εφ.«Πατρίς» ο κ.Λευκαδίτης, συμπληρώνοντας ότι στόχος είναι του χρόνου  να ανοίξουν από τον Μάιο τα Λουτρά, για να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η επισκεψιμότητα.

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου
Πηγή: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top