6 Φεβ 2017
0 σχόλια

Δυτ. Ελλάδα: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες – Πού και πότε αποκλείουν σήμερα τους δρόμους

Δυτ. Ελλάδα: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις του αγρότες στη Δυτική Ελλάδα, με μπλόκα και αποκλεισμούς δρόμους.


Στην Αχαϊα, οι αγρότες της Αιγιάλειας παραμένουν στην απόφασή τους να κλείνουν επί τρίωρο τη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος των βενζινάδικων στο Αίγιο, από τις 6.30 έως τις 9.30 το βράδυ.

Από την άλλη πλευρά, οι αγρότες της Δυτικής Αχαϊας, οι οποίοι έχουν παρατάξει τρακτέρ στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στον κόμβο της Κάτω Αχαϊας, στη χθεσινή γενική συνέλευσή τους δεν συμφώνησαν για την μορφή των περαιτέρω κινητοποιήσεών τους και μετέθεσαν σε νέα συνέλευση, την Τρίτη, την απόφασή τους για το αν θα κλείσουν και για πόσο τον δρόμο.

Στην Αιτωλοακαρνανία οι αγρότες αποκλείουν από τις 19:00 έως και τις 21:00 την εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων στον κόμβο του Κεφαλοβρύσου, όπως αποφάσισαν στη χθεσινή τους συνέλευση.

Αύριο Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής στη Νίκαια Λάρισας, όπου και θα αποφασιστούν οι περαιτέρω δράσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

Για σήμερα Δευτέρα, τα μπλόκα Βόνιτσας και Λούρου Πρέβεζας έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο και αγροτικό μπλόκο στα διόδια του Ακτίου στις 12 π.μ.

Στο νομό Ηλείας, οι αγρότες έχουν παρατάξει τρακτέρ δίπλα από την Εθνική οδό Πατρών- Πύργου, στο Λατίφι και χθες απέκλεισαν για δύο ώρες περίπου, το δρόμο.

patrastimes.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top