18 Δεκ 2017
0 σχόλια

Αστυνομικός σκότωσε πεθερά,γυναίκα το 4χρονο αγγελούδι του και αυτοκτόνησε

Αστυνομικός σκότωσε πεθερά,γυναίκα το 4χρονο παιδί του και αυτοκτόνησε
Πως έγινε γνωστή η τραγωδία


Αστυνομικός στους Αγίους Αναργύρους, σκότωσε σύζυγο, πεθερά και παιδί.

Το περιστατικό συνέβη μέσα σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Ευρυπίδου και Αγίας Παρασκευής στους Αγίους Αναργύρου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληρφορίες αστυνομικός  εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε,  δολοφόνησε την κόρη, τη σύζυγο και την πεθερά του μέσα στο σπίτι τους και μετά αυτοκτόνησε.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε στις 14:00 από συγγενείς, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι της οικογένειας, καθώς η σύζυγος του 42χρονου που ήταν δερματολόγος δεν πήγε το πρωί στη δουλειά της. Γιατρός ήταν και η πεθερά του δράστη και αυτόχειρα.

Ένας 40χρονος αστυνομικός Χρήστος Ζ., που υπηρετούσε ως αρχιφύλακας στη Βουλή των Ελλήνων στην προσωπική φύλαξη του Σημίτη εκτέλεσε με το υπηρεσιακό του όπλο τη σύζυγο του Ελένη Χ. που ήταν γιατρός σε μεγάλο νοσοκομείο, την πεθερά και το 3,5 ετών παιδί του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο αστυνομικός και το παιδί του βρέθηκαν νεκροί στο υπνοδωμάτιο, ενώ σύζυγος και πεθερά, που ήταν και οι δυο γιατροί, εντοπίστηκαν νεκρές σε άλλους χώρους του σπιτιού.

Η γυναίκα του αστυνομικού ήταν γιατρός - δερματολόγος, ενώ γιατρός ήταν και η πεθερά του.

Οι πληροφορίες λένε πως ο  αρχιφύλακας πρόσφατα είχε περάσει και από τις αρμόδιες επιτροπές της ΕΛ.ΑΣ χωρίς να διαπιστωθεί ότι αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.

Ο αστυνομικός κατάγεται από την  Αιτωλοακαρνανία , τις τελευταίες ημέρες εργαζόταν κανονικά και το Σαββατοκύριακο είχε συνοδεύσει τον Κώστα Σημίτη στα Ιωάννινα.

Δείτε περισσότερα στο: madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top