17 Δεκ 2017
0 σχόλια

Νέα Φιγαλεία: «Έφυγε» ξαφνικά ο δικός μας Τάκης Σπυρόπουλος σε ηλικία 67 ετών

«Έφυγε» ξαφνικά ο δικός μας Τάκης Σπυρόπουλος σε ηλικία 67 ετών
Σε ηλικία 67 ετών έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Τάκης Σπυρόπουλος, ένας από τους πιο γνωστούς Πυργιώτες.

Γεννημένος στο Λαμπέτι από φτωχή οικογένεια ο Τάκης Σπυρόπουλος σπούδασε Οικονομικά, ενώ ήταν καθηγητής σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επίσης ήταν άνθρωπος των τεχνών και των γραμμάτων, έχοντας πλούσιο συγγραφικό και εικαστικό έργο.

Ο Τάκης Σπυρόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι φιλικού του προσώπου. Ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ο δικός μας Τάκης, αγαπητός στη κοινωνία της Νέας Φιγαλείας καθώς όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος είχε αδελφικές σχέσεις με κατοίκους της Ζούρτσας, οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τον περασμένο Αύγουστο τη μεγάλη και σπουδαία εκδήλωση για το Σίμων Καρά που έλαβε χώρα στο Ιστορικό Μοναστήρι της Ζούρτσας.

Ο Τάκης, ως εκπρόσωπος του Αρχείου Κουνάδη και καθηγητής ήταν εκ των κεντρικών ομιλητών της εκδήλωσης μαζί με τους Νίκο Κλέντο, μαθητή του Σίμων Καρά Ηλείος στη καταγωγή και σπουδαίος μουσικός και δάσκαλος και τον Ζεάκη Ανδρέα-Γλυνιά, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Μουσικής, Μέλος Καλ/κης Επιτροπής του ΥΠΕΠΘ, Καθηγητή "Σύνθεσης", Καθηγητή "Διπλώματος Βυζαντινής" και "Ελληνικής Μουσικής.

Το #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια σε έναν σπουδαίο άνθρωπο ο οποίος έβαλε γερά θεμέλια στο να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός η εκδήλωση για το Σίμων Καρά στη περιοχή όπου έζησε και μεγάλωσε. Τη Ζούρτσα, τη Φασκομηλιά και το Λέπρεο.

Ας θυμηθούμε την εκδήλωσή του που τίμησε τη Νέα Φιγαλεία:
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΙΜΩΝ ΚΑΡΑ | ΝΕΑ ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΣ 19.08.2017

Και το σχετικό βίντεο από το ΙΟΝΙΑΝ CHANNEL:

''Κύριε Τάκη, είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί σας στο κομμάτι της προβολής της εκδήλωσης αυτής για τον τόπο μου.Εσείς με διαλέξατε και μαζί καταφέραμε ένα αξιόλογο αποτέλεσμα.

Με παίρνατε στο τηλέφωνο για να δηλώσετε την ευχαρίστησή σας προς εμένα που κατάφερα να διαδώσω την εκδήλωση αυτή σε κάθε πολιτιστική άκρη της χώρας μας.

Μου είχατε πει ότι το 2018 θα οργανωθούμε ακόμα καλύτερα μαζί.

Δυστυχώς..φύγατε. Καλό Ταξίδι. Σας Ευχαριστώ''

Θάνος Χουλιάρας-#ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top