6/26/2018
0 σχόλια

Ήταν η φωτιά της Μανωλάδας έργο ρατσιστών εμπρηστών; Περίεργο τηλεφώνημα σε ιστοσελίδα

6/26/2018 12:49:00 μ.μ.
Ήταν η φωτιά της Μανωλάδας έργο ρατσιστών εμπρηστών; Περίεργο τηλεφώνημα σε ιστοσελίδα
Τι ανέφερε το μέλος της «Κρυπτείας»


Ένα πολύ περίεργο τηλεφώνημα που σχετιζόταν με την επίθεση στην κατάληψη στο πρώην ΠΙΚΠΑ Πετραλώνων το οποίο όμως εμπλέκει και «εμπρησμό στη Μανωλάδα» δέχθηκα η ιστοσελίδα iefimerida.gr.

Όπως αναφέρει σε σχετική της ανάρτηση η iefimerida.gr, η ναζιστική οργάνωση «Κρυπτεία» τηλεφώνησε στα γραφεία της ιστοσελίδα και ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην κατάληψη στο πρώην ΠΙΚΠΑ Πετραλώνων.

Ο άγνωστος ανέφερε: «Ο αγώνας μας κλιμακώνεται μετά τον εμπρησμό στη Μανωλάδα. Δεν θα αφήσουμε κανένα αντιρατσιστικό καθίκι όρθιο. Οι επιθέσεις μας σε καταλήψεις αντιρατσιστών θα κλιμακωθούν».

Με άλλα λόγια επιχείρησε προφανώς να αναλάβει, εκ μέρους της συγκεκριμένης οργάνωσης, τη φωτιά που ξέσπασε πριν περίπου τρεις εβδομάδες σε καταυλισμό στη Μανωλάδα Ηλείας όπου διέμεναν μετανάστες εργάτες γης. Είναι μια νέα παράμετρος στην υπόθεση που σχετίζεται φυσικά και με την αξιοπιστία του συγκεκριμένου προσώπου.

Ωστόσο είναι μια πληροφορία η οποία θα πρέπει σίγουρα να εξεταστεί πολύ σοβαρά με δεδομένο ότι δεν είχε ακουστεί έως τώρα ως πληροφορία ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπρησμού, πόσο μάλλον ως συνέπεια ρατσιστικής επίθεσης κατά των μεταναστών.

Μάλιστα η Πυροσβεστική Υπηρεσία φέρεται να είχε καταλήξει ότι η φωτιά στον καταυλισμό ξέσπασε από κερί, διαρροή σε φιάλη ή κάποιο μαγειρικό σκεύος.

Πηγή: thebest.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top