21 Ιουλ 2018
0 σχόλια

Κατάκολο: Εγκαίνια σήμερα Σάββατο στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων – Τουρισμού και Κρουαζιέρας

Κατάκολο: Εγκαίνια σήμερα Σάββατο στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων – Τουρισμού και Κρουαζιέρας
Γιορτή γεύσεων και παράδοσης στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Κρουαζιέρας που διοργανώνεται στο Κατάκολο,


 από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Ηλείας.

Τα εγκαίνια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 21.30 παρουσία των Υπουργών  Τουρισμού Έλενας  Κουντουρά ,  Εμπορικής Ναυτιλίας  Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Αν. Υπουργού  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  Γιάννη Τσιρώνη, εκπροσώπων κομμάτων, βουλευτών, δημάρχων,  καθώς επίσης και  εκπροσώπων Ναυτιλιακών Εταιρειών,  του ΕΟΤ, της ΓΑΙΑΟΣΕ,  της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , της διαΝΕΟσις κλπ.

Στα περίπτερα του Φεστιβάλ ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει , να ενημερωθεί και να δοκιμάσει την πολύ μεγάλη ποικιλία των τοπικών προϊόντων που διεκδικούν διεθνή αναγνώριση, αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρονται από τους παραγωγούς αλλά και τις επιχειρήσεις του νομού μας και όχι μόνο.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προώθηση των προϊόντων, αλλά και η δυνατότητα να παρουσιάσουν παραγωγοί και επιχειρηματίες ένα ευρύ φάσμα παροχών-προϊόντων σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα, από την παραγωγή έως την κατανάλωση.

Επίσης θα υπάρχουν παράλληλες πολιτιστικές δράσεις για το κοινό με την συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων και φορέων από όλο τον νομό με αρχή την Κυριακή με συναυλία από τη Φιλαρμονική Λεχαινών.

Με πληροφορίες απο τα: iliakanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top