18 Ιουλ 2018
0 σχόλια

Παρουσιάστηκε το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων

Παρουσιάστηκε το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα  16 Ιουλίου 2018 ημερίδα του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα


Του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Γιώργου Γεωργιόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Παναγιώτη Μπράμου, του Δημάρχου Ανδρίτσαινας Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκου, άλλων επισήμων προσκεκλημένων καθώς και πολιτών της τοπικής κοινωνίας.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Κέντρου Περιβαντολλογικής Εκπαίδευσης Κρεστένων, όπου έγινε παρουσίαση του ρόλου και της λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς και συνοπτική παρουσίαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α), προϋποθέσεις και διευκρινήσεις για την καταβολή του.

Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε από τα στελέχη της δομής του Κέντρου Κοινότητας, την κ. Γιαννούλα Καλογεροπούλου, Κοινωνική Λειτουργό και γενική συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας και τον Σπυρίδων Λιάγκα, Ψυχολόγο  με κατεύθυνση στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία  –  MSc  στη Θεωρητική και βιωματική εκπαίδευση για την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων διαπροσωπικής επικοινωνίας σε επαγγελματικά και οργανωτικά πλαίσια.

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση του Προγράμματος του Κοινωνικού Παντοπωλείου από την γενική συντονίστρια και στέλεχος της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χρυσούλας Γιαννοκώστα, Κοινωνικής Λειτουργός   –  MSc  στην Ειδική Αγωγή.

Κατά την λήξη της ημερίδας και παρουσίασης για τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει η νέα μορφή Κοινωνικών Δομών προς τους ωφελούμενους πολίτες, ανακοινώθηκε επίσημα, από τον Υπεύθυνο Τμήματος Διαχείρισής Εσωτερικής Οργάνωσης και Επικοινωνίας της Πολιτισμός και Ευημερία Κοιν.Σ.Επ κο Ιωάννη Σαραντόπουλο η συνεργασία με τα Κέντρα Κοινότητας των Δήμων Ανδρίτσαινας Κρεστένων, Ζαχάρως και Αρχαίας Ολυμπίας στο πλαίσιο της Δικτύωσης και τα οφέλη προς τους πολίτες με συνοπτικό τρόπο.

Το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα» και στον Άξονα προτεραιότητας, «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και των Διακρίσεων».

Δείτε περισσότερα στο: ilia24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top