23 Ιουλ 2018
0 σχόλια

Ανεξέλεγκτη η φωτιά σε Κινέτα, Πεντέλη - Κάηκαν δεκάδες σπίτια, στις φλόγες ξενοδοχείο LIVE

Ανεξέλεγκτη η φωτιά σε Κινέτα, Πεντέλη - Κάηκαν δεκάδες σπίτια, στις φλόγες ξενοδοχείο LIVE
Η κατάσταση είναι κρίσιμη στην Αττική καθώς έχουμε σε εξέλιξη τρεις μεγάλες πυρκαγιές,


μία στην Κινέτα, μία στους Αγίους Θεοδώρους και μία στην Πεντέλη, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης.

Δεκάδες σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες στη Κινέτα. Ενώ και επιχειρήσεις κοντά στην εθνική οδό,εχουν τυλιχτεί στις φλόγες, οι δύο ηλικιωμένοι απεγλωβίστηκαν

Το έργο της πυροσβεστικής που δινει  μάχη με τις φλόγες δυσχερένουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και φτάνουν και τα 7 μποφόρ

Η   πυροσβεστική αναφέρει για εγκλωβισμένους στην Άνω Γαλήνη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν και πολίτες που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, με την Πυροσβεστική να επιχειρεί να απομακρύνει κατοίκους και να τους μεταφέρει σε ασφαλές σημείο.

Μεγάλη η φωτία στην Πεντέλη,κοντά στον οικισμό της Καλιτεχνούπολης

Νέο πύρινο μέτωπο έχει ξεσπάσει αυτή την ώρα στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης Ραφήνας. Έχουν καεί τρία σπίτια,ενώ απειλούνται και άλλα.

Η φωτιά φαίνεται πως έχει ξεσπάσει περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά από τον οικισμό, σε έκταση με χαμηλή βλάστηση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα, ένα ελικόπτερο και τρία αεροσκάφη. Στην περιοχή επικρατούν πολύ ισχυροί άνεμοι.

 Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου δήλωσε τον Realfm 97,8 ότι έχουν καεί τρία σπίτια στην Πεντέλη, ενώ εκκενώθηκε το Λύρειο Ίδρυμα.

Δείτε όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις πυρκαγιές στο: madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top