31 Αυγ 2018
0 σχόλια

Ηλεία: Οι χορηγοί των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Βαρκό Καλιδονας Δ. Ζαχάρως

Ηλεία: Οι χορηγοί των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Βαρκό Καλιδονας Δ. Ζαχάρως
Με την παρούσα ανάρτηση θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε και δημόσια, που με την ευγενική τους χορηγία μπορέσαμε και ανταποκριθήκαμε στις υποχρεώσεις μας στην καθιερωμένη ημέρα του Πολιτισμού.


Για 15 χρόνια παρουσιάζουμε εκδηλώσεις που κατά κοινή ομολογία δεν αναβαθμίζουν πολιτιστικά μόνον το τόπο μας αλλά ολόκληρο τον Νομό Ηλείας. .

Δεν είναι δυνατόν με το σκεπτικό της οικονομικής κρίσης να σταματήσουμε αυτό που έχουμε αρχίσει εδώ και 27 χρόνια.

Δεν έχει σημασία αν ήταν μικρές οι μεγάλες οι χορηγίες τους, για το Σύλλογο μας είχαν όλες την ίδια μεγάλη αξία.

Το σπουδαιότερο είναι, ότι με την πράξη τους αυτή μας έδειξαν ότι ήταν δίπλα μας και μας στήριζαν ηθικά και υλικά και επικροτούν τις προσπάθειες που κάνουμε ως Σύλλογος.

Μας έδωσαν πολύ ψυχική δύναμη, κουράγιο και αρκετή αισιοδοξία και κατορθώσαμε και φέτος και παρουσιάσαμε εκδηλώσεις που τιμούν πολιτιστικά την περιοχής μας

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να είναι συνεχώς σε άνοδο, να έχουν υγεία, οικογενειακή ευτυχία, δύναμη ,κουράγιο και οικονομική ευμάρεια να προσφέρουν για το κοινωνικό σύνολο.

Έχουμε ηθική υποχρέωση σε όλους αυτούς και τους υποσχόμεθα ότι , οποιαδήποτε προσφορά στο Σύλλογο μας πιάνει τόπο και θα τους κάνουμε να νιώθουν υπερηφάνεια για την πράξη τους αυτή.

Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Ζαχάρως για την επιχορήγηση που ήταν και Συνδιοργανωτής των εκδηλώσεων και ελπίζουμε το 2019 να είναι καλύτερα τα οικονομικά κονδύλια για τον πολιτισμό όχι μόνο για τον δικό μας Σύλλογο αλλά για όλους τους Συλλόγους που βρίσκονται στον Δήμο

Το ΔΣ ευελπιστεί να βρεθούν μιμητές, για χορηγίες, γιατί διανύουμε δύσκολες εποχές, και όλοι οι Σύλλογοι αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Εργάζονται εθελοντικά, επιμένουν, αντιστέκονται και διεκδικούν και δημιουργούν για τον τόπο τους, ξεπερνώντας τα διάφορα εμπόδια που δυσκολεύουν το έργο τους

Θεωρούμε ότι πρέπει να υπενθυμίσουμε σε οποιονδήποτε υπηρεσιακό παράγοντα που διαχειρίζεται οικονομικά κονδύλια για τον πολιτισμό, να προσπαθεί, να χρησιμοποιεί δίκαια τα κριτήρια και να πράττει αναλόγως και όχι αν είναι στην αρχή ή στο τέλος του καλοκαιριού οι εκδηλώσεις .

Ο Σύλλογος μας φέτος δεν επιχορηγήθηκε παρότι το έργο του και οι δραστηριότητες του είναι γνωστές και όλα μιλούν μόνα τους.

Έχουμε όμως την τύχη να είμαστε στην Νότια Ήλεία και πιστεύουν ότι είμαστε πλούσιοι και δεν έχουμε ανάγκη τις κρατικές οικονομικές επιχορηγήσεις.

Μπορεί να μην είχαμε ανάγκη την οικονομική τους στήριξη, γιατί βρέθηκαν οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες αυτού του Νομού και έγιναν χορηγοί, είχαμε όμως ανάγκη την ηθική τους στήριξη.

Βέβαια δεν είχαν προκηρυχτεί εκλογές…….. τα πράγματα τότε θα ήταν διαφορετικά.




Δείτε επίσηςΗλεία: Στέφθηκαν με επιτυχία οι ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Βαρκό Καλιδονας Δ. Ζαχάρως

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top