30 Σεπ 2018
0 σχόλια

Τρεις αγνοούμενοι στο Μαντούδι. Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης Εύβοια και Φθιώτιδα

Τρεις αγνοούμενοι στο Μαντούδι. Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης Εύβοια και Φθιώτιδα
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κήρυξε τους δήμους Λοκρών στη Φθιώτιδα και Λίμνης-Μαντουδίου στην Εύβοια ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.


 Όπως ο ίδιος δηλώνει στο ΑΠΕ από το Μαντούδι όπου μετέβη, "για μια ακόμη φορά ζούμε μια κόλαση.

Οι ζημιές τόσο στο δήμο Λίμνης-Μαντουδίου όσο και στο Δήμο Λοκρών είναι μεγάλες.

Πήραμε απόφαση να κηρύξουν αυτούς τους δύο δήμους σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για να μπορέσουμε να προλάβουμε τα χειρότερα αλλά και για να αποκαταστήσουμε ότι μπορούμε.

Όλη τη νύχτα στις κρίσιμες αυτές περιοχές δώσαμε μια μεγάλη μάχη και συνεχίζουμε να παλεύουμε με νερά και λάσπες" υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

 Βόλος: Αγνοείται κτηνοτρόφος από τη Βρύναινα Αλμυρού

Εξάλλου έγινε γνωστό ότι νωρίς το πρωί είχε επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος και ζήτησε να πληροφορηθεί τι ακριβώς συμβαίνει στις πληγείσες περιοχές κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Μετρούν πληγές και ψάχνουν τρεις ανθρώπους

«Μετρά τις πληγές της» η Φθιώτιδα και η Εύβοια μετά το πέρασμα του κυκλώνα, ενώ η Πυροσβεστική αναζητά ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην περιοχή ανάμεσα στο Μαντούδι και το Μετόχι.  Παράλληλα, αγνοείται ακόμα ένας άνδρας στην περιοχή.

Το όχημα στο οποίο επέβαινε βρέθηκε σε ρέμα στο 2ο χλμ στον δρόμο μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου. Στο αυτοκίνητο επέβαινε και μια γυναίκα, η οποία βρέθηκε ζωντανή πάνω σε ένα δέντρο. Η ίδια όμως δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει τι συνέβη με τον οδηγό.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για ένα ζευγάρι Αμερικανών που εντοπίστηκαν στο όρος Χλωμό κοντά στην Αταλάντη καθώς κόλλησε το ΙΧ στις λάσπες και ζήτησαν βοήθεια για να εντοπιστούν τελικά τις πρώτες πρωινές ώρες από πυροσβέστες και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στην Αταλάντη.

Η ενημέρωση της πολιτικής προστασίας:


Διάβασε περισσότερα στο: madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top