28 Οκτ 2018
0 σχόλια

«Μαύρο» στο MEGA - Συνεχίζει μέσω συνδρομητικών

«Μαύρο» στο MEGA - Συνεχίζει μέσω συνδρομητικών
Στις 2.11 τα ξημερώματα της Κυριακής και έπειτα από 29 χρόνια παρουσίας έπεσε τελικά «μαύρο» στο MEGA μετά από απόφαση του ΣτΕ.


Tις τελευταίες τρεις ώρες εκπομπής στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης έτρεχε ένα χρονόμετρο, το οποίο μετά το «μαύρο» αντικαταστάθηκε με την ημερομηνία και την ώρα που έπεσε το μαύρο.

Αυτό ήταν ορατό μόνο στους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν μέσα από συνδρομητικές πλατφόρμες οι οποίες συνεχίζουν έως και αυτή την ώρα να μεταδίδουν το πρόγραμμα του MEGA, διότι το ΕΣΡ δεν έχει ζητήσει  από αυτές να το κατεβάσουν.

Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με τρεις αγαπημένες σειρές, τις “Τρεις Χάριτες” στις 21.00, το “Δις Εξαμαρτείν” στις 22.00 και τους “Απαράδεκτους” στις 22.50.

Τελικά η διακοπή του σήματος μέσω DEIGEA έγινε στις 2.11 τα ξημερώματα.

Δείτε το βίντεο:



Ωστόσο, η εταιρεία Τηλέτυπος κατέθεσε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης για τη διακοπή του σήματος του καναλιού. Η ακρόαση αναστολής έχει οριστεί για το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης, όπως αναγράφεται και στην ανακοίνωση της Ημερήσιας Διάταξης της 50ης συνεδρίασης του ΕΣΡ.

Διαβάστε την Ημερήσια Διάταξη εδώ.

Η ανακοίνωση της DIGEA:

«H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας MEGA. Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο των εργαζομένων

Με ένα συγκινητικό βίντεο οι εργαζόμενοι του MEGA αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές. Το βίντεο περιέχει αποσπάσματα από αγαπημένα παλιά σίριαλ και κλείνει με την ένδειξη «Mega 1989-2019- ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thetoc.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top