23 Νοε 2018
0 σχόλια

Ηλεία: Όταν η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια

Ηλεία: Όταν η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια
Απεβίωσε η ηλικιωμένη μητέρα αφήνοντας μόνη της, την ενήλική κόρη της που πάσχει από νοητική υστέρηση


Πίσω από τις κλειστές πόρτες διπλανών μας σπιτιών υπάρχουν ιστορίες που πραγματικά προκαλούν πόνο.

Το απόγευμα της Τρίτης (20 Νοεμβρίου) μία ηλικιωμένη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της… από φυσικά αίτια.

Στο πλευρό της ηλικιωμένης βρισκόταν και η κόρη της

Ο θάνατος της ηλικιωμένης, χώρισε για πάντα τις δύο γυναίκες που για περισσότερο από σαράντα χρόνια δεν είχαν χωριστεί ούτε για μία μέρα, καθώς η κόρη της θανούσας έπασχε από νοητική υστέρηση.

Κι όμως για την άτυχη γυναίκα, αυτό που για άλλους θα ήταν «βάρος», για εκείνη ήταν όλη της η ύπαρξη.

Όλοι όσοι κινούνταν στον παράδρομο της Ε.Ο. Πατρών- Πύργου στο ύψος της Nissan θυμούνται μία ηλικιωμένη η οποία κρατώντας από το χέρι την κόρη της βάδιζε συχνά στο δρόμο.

Ευγενική και λιγομίλητη, η ηλικιωμένη φαίνεται ότι φοβόταν το τέλος… όχι τόσο για εκείνη, αλλά για το τι θα γινόταν η μονάκριβη κόρη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηλικιωμένη είχε κάνει αίτηση προκειμένου μαζί με το παιδί της να φιλοξενηθούν σε κάποιο ίδρυμα, ωστόσο δεν πρόλαβε να πάρει απάντηση καθώς η μοίρα θα έπαιζε το δικό της παιχνίδι.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο βρήκαν την κόρη της ηλικιωμένης, η οποία όμως δεν είναι δυνατό να φροντίσει τον εαυτό της.

Συγγενείς δεν υπάρχουν, κι αυτός είναι κι ο λόγος που η αστυνομία μετάφερε την κόρη της άτυχης γυναίκας στο νοσοκομείο Πύργου όπου και νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική και δέχεται την φροντίδα του προσωπικού.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της «Πρώτης» η γυναίκα, δεν έχει επιθετική συμπεριφορά, απλά μοιάζει με ένα μικρό –φοβισμένο παιδί, που βρέθηκε ξαφνικά μόνο του.

Όσο για την τύχη της, όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει το δρόμο που είχε ήδη «επιλέξει» η μητέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν γίνει επαφές με τα Άσυλο Ανιάτων της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, το οποίο αν και είναι πλήρες θα εξετάσει σήμερα την δυνατότητα μεταφοράς της εκεί, προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει την απαιτούμενη φροντίδα για να συνεχίσει την ζωή της!

Άννα Αγγελίδου
Πηγή: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top