28 Ιαν 2020
0 σχόλια

ΗΛΕΙΑ – ΑΓΡΟΤΕΣ: Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο αγροτικό συλλαλητήριο την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου

ΗΛΕΙΑ – ΑΓΡΟΤΕΣ: Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο αγροτικό συλλαλητήριο την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου
Κάλεσμα στους αγροτοκτηνοτρόφους


Κάλεσμα απευθύνουν η ΟΑΣ Ηλείας και οι αγροτικοί συλλόγοι μέλη της στους αγροτοκτηνοτρόφους για μαζική συμμετοχή στο αγροτικό συλλαλητήριο την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στον κόμβο του Αγίου Γεωργίου.

Ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ Αθανάσιος Βομπίρης ανέφερε σε δηλώσεις του οτι στην Ηλεία τα προβλήματα δεν είναι απλά μεγάλα, αλλά οξυμένα με κυρίαρχο φυσικά την εξευτελιστική τιμή ενός απο  τα βασικά προϊόντα που έχει ο νομός μας το ελαιόλαδο.

Η πρωτοφανής πτώση στην τιμή έχει φέρει σε οικονομικό αδιέξοδο όλους τους αγρότες, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας.

Καλούμε τους αγρότες στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 29 του μήνα στις 11 το πρωί στον κόμβο του Αγίου Γεωργίου για να δώσουμε μια βροντερή απάντηση στην κυβέρνηση και σε όλους αυτούς που μας έχουν φέρει σε αυτήν την κατάσταση.

Η ευθύνη βαραίνει σε όλους μας ο καναπές και η μοιρολατρία δεν θα μας γλιτώσει, μονο ο αγώνας.

Απο την πλευρά του ο γραμματέας της ΟΑΣΗ ανέφερε ότι αν δεν παλέψουμε για την επιβίωση μας είναι σίγουρο ότι θα πετύχουν το ξεκλήρισμα μας και η γη και παραγωγή θα περάσει σε λίγα χέρια.

Η ελάχιστη εγγυημένη τιμή για το ελαιόλαδο δεν θα μπορούσε να είναι κάτω απο τα 3 ευρώ.

Στον οργανωμένο αγώνα είναι η διέξοδος αυτή είναι η αρχή, μετά το συλλαλητήριο θα αποφασιστεί η περαιτέρω μορφή του αγώνα σε συντονισμό με τους συναδέλφους μας που συμμετέχουν στην Π.Ε.Μ.

Πηγή: iliakanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top