22 Απρ 2020
0 σχόλια

Έζησε τον εφιάλτη μέσα στο σπίτι της ανήμερα το Πάσχα

Έζησε τον εφιάλτη μέσα στο σπίτι της ανήμερα το Πάσχα
Άγνωστοι δράστες βίασαν και λήστεψαν 66χρονη γυναίκα σε περιοχή της Νότιας Ηλείας


Τον εφιάλτη μέσα στο σπίτι της, έζησε το βράδυ του Πάσχα, μία 66χρονη γυναίκα από τη Νότια Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες αργά το βράδυ της Κυριακής, περίπου στις 11:00, η γυναίκα άκουσε θόρυβο έξω από την οικία της και άνοιξε την μπαλκονόπορτα της προκειμένου να δει τι συμβαίνει.

Ήταν η στιγμή που ένας άγνωστος προς αυτή άνδρας τη βούτηξε από το χέρι και την οδήγησε εντός της οικίας της απειλώντας ότι θα την σκοτώσει εάν φωνάξει.

Πίσω τους ακριβώς ακολούθησε ο συνεργός του…

Και οι δύο άνδρες σύμφωνα με τις περιγραφές της 66χρονης γυναίκας είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ενώ φορούσαν γάντια. 

Οι προθέσεις των δύο άγνωστων ανδρών δεν άργησαν να φανούν καθώς ο ένας από τους δράστες ακινητοποίησε και βίασε την άτυχη 66χρονη γυναίκα ενώ στην συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα αλλά και κοσμήματα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η παθούσα στην αστυνομία οι δύο δράστες βρήκαν το ποσό των 200 ευρώ αλλά και κάποια λίγα κοσμήματα αξίας περίπου 300 ευρώ, αλλά δυστυχώς δεν τους ήταν αρκετά.

Οι δράστες βρήκαν την κάρτα ανάληψης χρημάτων της 66χρονης και την ανάγκασαν να τους δώσει το PIN προκειμένου να «σηκώσουν» ότι χρήματα υπήρχαν στο λογαριασμό της.

Η γυναίκα είπε το κωδικό της, στους δράστες με την ελπίδα ότι θα φύγουν και θα την αφήσουν ήσυχη…

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, καθώς ο ένας εκ των δραστών πήρε την κάρτα και πήγε στο ΑΤΜ ενώ ο δεύτερος έμεινε μαζί της προκειμένου να μην καλέσει η ίδια την αστυνομία. 

Στο διάστημα αυτό ο δεύτερος βίασε και αυτός τη γυναίκα, ενώ ο πρώτος επιστρέφοντας από την τράπεζα, με άδεια χέρια, αφού ο λογαριασμός της 66χρονης δεν είχε χρήματα, την βίασε και πάλι απειλώντας τη ότι θα τη κάψει ζωντανή βάζοντας φωτιά στην κουβέρτα της για εκφοβισμό.

Λίγη ώρα αργότερα και με την γυναίκα να βρίσκεται σε σοκ, οι δύο δράστες έφυγαν παίρνοντας μαζί και το κινητό τηλέφωνο της 66χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών στην ευρύτερη περιοχή, ενώ η γυναίκα εξετάστηκε από την Ιατροδικαστή Πατρών.

Επικεφαλής των ερευνών τέθηκαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας Ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Παναγιώτης Μάνδαλος και ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου Μπάμπης Πατσούρης ενώ μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δύο ανδρών.

Πηγή πληροφοριών: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top