28 Απρ 2020
0 σχόλια

ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ: Προς χρήση σε λίγο καιρό το κτήριο για το πυροσβεστικό κλιμάκιο

ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ: Προς χρήση σε λίγο καιρό το κτήριο για το πυροσβεστικό κλιμάκιο
Επιθεώρηση από τον Δήμαρχο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκο


Ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος, μαζί με τον περιφερειακό διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας κ. Νίκο Ρουμελιώτη, τον διοικητή των Πυροσβεστικών υπηρεσιών νομού Ηλείας κ. Βασίλη Σολδάτο, τον προϊστάμενο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρέστενας κ. Κώστα Δρακόπουλο και τον αντιδήμαρχο κ. Μιλτιάδη Γεωργακόπουλο, επισκέφτηκαν το κτήριο όπου θα στεγαστεί το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Ανδρίτσαινας.

Το κτήριο όπως διαπιστώθηκε θέλει κάποιες εργασίες για να παραδοθεί προς χρήση και αυτό θα γίνει πιθανότατα στις αρχές Ιουνίου.

Στο κλιμάκιο της Ανδρίτσαινας θα τοποθετηθούν, μαζί με προσωπικό από την Κρέστενα και κάποιοι από τους νέους πυροσβέστες (έχουν προσληφθεί για την Ηλεία 30), ενώ προσωπικό θα πάει και στο κλιμάκιο της Λαμπείας.

Νέο υπερσύγχρονο πυροσβεστικό όχημα στην Κρέστενα

Αξίζει να σημειωθεί οτι ήρθε στην Κρέστενα ένα υπερσύγχρονο πυροσβεστικό όχημα από την περιφέρεια, που θα ενισχύσει το πυροσβεστικό σώμα στην περιοχή, αφού είναι 5 τόνων, έχει αφρό, χημικές στολές και θεωρείται πολύτιμο ιδίως τώρα που πλησιάζει η νέα αντιπυρική περίοδος.

Η εκπαίδευση των πληρωμάτων για το νέο πυροσβεστικό ξεκίνησε χθες υπό την επίβλεψη του προϊστάμενου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρέστενας Κώστα Δρακόπουλου.

Πηγή: skalistiri.news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top