27 Ιουλ 2020
0 σχόλια

Κτήμα Μερκούρη – RK FOR SUSTAINABLE INNOVATIONS IN THE AGRO-FOOD SECTOR- BALKANET”

Σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 και ώρα 18.00

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αγροδιατροφικών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί Θεματικό Εργαστήριο με δια δραστικά events οινογνωσίας , γευσιγνωσίας

Το Επιμελητήριο Ηλείας ανακοινώνει ότι στις 27 Ιουλίου 2020 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 στο Κτήμα Μερκούρη , στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αγροδιατροφικών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί Θεματικό Εργαστήριο με δια δραστικά  events οινογνωσίας, γευσιγνωσίας και ανάδειξης των αγροδιατροφικών προϊόντων της περιοχής μας , 

καθώς και δράσεις για την ανάπτυξη βιώσιμων συνεργειών με φορείς και επιχειρήσεις της Βαλκανικής χερσονήσου , στα πλαίσια  του έργου “BALKAN IDEAS NETWORK FOR SUSTAINABLE INNOVATIONS IN THE AGRO-FOOD SECTOR- BALKANET” με ακρωνύμιο ‘’BALKANET’’ που χρηματοδοτείται από το Διακρατικό Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας (INTERREG V-B) BALKAN MEDITERRANEAN 2014-2020.

Το θέμα του εργαστηρίου, έχει τίτλο: «Προώθηση & Ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων με στόχο την ανάδειξη των αγροδιατροφικών προϊόντων».

Εισηγήσεις θα πραγματοποιήσουν: ο κος Νικολούτσος Κωνσταντίνος Προέδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, ο κος Παππάς Γιώργος , Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου (Τμήματος Β/Δ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας) , ο κος Παρασκευόπουλος Αντώνιος , Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Πελοποννήσου , ο κος Γεωργόπουλος Σίμος , Σύμβουλος Οίνου και αρθρογράφος οίνου , και ο ChefΠάνος Ιωαννίδης , ο οποίος θα εκτελέσει συνταγές και θα παρουσιάσει πιάτα εμπνευσμένα και βασισμένα αποκλειστικά στα αγροδιατροφικά προϊόντα του Ν. Ηλείας .

Το έργο BALKANET υλοποιείται από το Επιμελητήριο Ηλείας που είναι ο Επικεφαλής εταίρος (LeaderPartner), τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και τεσσάρων ακόμα εταίρων που προέρχονται από χώρες της περιοχής της Βαλκανικής-Μεσογείου .

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : Στο πλαίσιο υλοποίησης της εκδήλωσης, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι κανόνες προστασίας που ισχύουν για την προστασία από τον CoVID-19 και τον περιορισμό της διάδοσής του. 

Συνεπώς η συμμετοχή εκθετών, προμηθευτών, εισηγητών, προσωπικού και επισκεπτών θα είναι υποχρεωτικά ονομαστική. 

Επομένως δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο όσοι έχουν καταχωρηθεί στον ονομαστικό κατάλογο που έχει συμπληρωθεί από τις κατατεθείσες Αιτήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.
 

Πηγή: iliakanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top