8 Αυγ 2020
0 σχόλια

Ξεκίνησε η θεώρηση αδειών θήρας στον Κυνηγετικό Σύλλογο Ζαχάρως

Ένας Κ.Σύλλογος που πέραν των φιλοθηραματικών δράσεων προσφέρει & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ

Ένας Κ.Σύλλογος που χάρις στις ενέργειες του & του πρώην Προέδρου Χρήστου Πλιάγκου καταφέραμε να ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ – ΚΑΤΟΧΗΡΩΣΟΥΜΕ το κυνήγι στον Κυπαρισσιακό & στην Λίμνη Καϊάφα .

Ένας Κ.Σύλλογος που κατάφερε να φτιάξει απ’ το μηδέν το δικό του Εκπαιδευτήριο Ιχνηλατών (Για όλους τους κυνηγούς) αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ .

Ένας Κ.Σύλλογος που πέραν των φιλοθηραματικών δράσεων προσφέρει & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ γιατί η ανθρωπιά δεν είναι εμπορεύσιμη…

Στο ίδιο μοτίβο κινείται & ο νυν Πρόεδρος Αργύρης Χρονόπουλος & αυτό δείχνει ότι οι καρέκλες δεν έχουν ονοματεπώνυμο .

Ενημερώνω τους φίλους συναδέλφους ότι όσοι ανήκουν στα διοικητικά όρια του Δασαρχείου Ολυμπίας μπορούν να εκδώσουν άδεια θήρας στον Κ.Σ Ζαχάρως (Νόμιμα) & με κόστος 9€ φθηνότερα .

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Κ.Συλλόγους που ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ . ΟΧΙ όσους λειτουργούν ως Ταμείο Είσπραξης !

Πηγή: iliakanea.gr

------------------------------------------------------------------------

Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 6/ 8/2020 ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΌΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝ.ΕΤΟΣ 2020-2021 ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ( 9€ ) ΕΥΡΩ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ .

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΥΝΗΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ.

ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΏΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΞΩΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΘΕΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΤΗΛ: 2625031905

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ !

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top