28 Νοε 2020
0 σχόλια

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΙΑΣ – ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ (28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ -5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

 

Η μεγάλη νεανική και παιδική κινηματογραφική γιορτή της χώρας, ξεκινά σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 5 Δεκεμβρίου. 

Η πλατφόρμα online.olympiafestival.gr έχει ήδη ανοίξει για κρατήσεις ταινιών, ενώ από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες για παρακολούθηση.

O χρήστης θα πρέπει να δημιουργήσει έναν λογαριασμό (με όνομα, μέιλ, κωδικό ασφαλείας), να αναζητήσει την ταινία που τον ενδιαφέρει και να πατήσει το κουμπί «Ενοικίαση» (Rent), χωρίς χρέωση, εφόσον αυτή είναι διαθέσιμη. 

Μπορεί να δει την ταινία εντός 3 ημερών από την ώρα που έκλεισε τη θέση (για τις κρατήσεις που γίνονται όσο οι ταινίες βρίσκονται σε προπώληση, ο χρόνος μετρά από την ώρα που ανοίγουν οι ταινίες). 

Μετά το πέρας των 3 ημερών, αν δεν έχει δει την ταινία ακυρώνεται αυτόματα η κράτηση και θα πρέπει να δοκιμάσει να την ξανακάνει, ωστόσο μπορεί να έχει δεσμευτεί από άλλον θεατή στο μεταξύ.

Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ (28 Νοεμβρίου – 05 Δεκεμβρίου).

Εδώ, αναλυτικά οι οδηγίες: https://online.olympiafestival.gr/page/help/

Οι ταινίες της 20ης Camera Zizanio που έχουν γυριστεί από παιδιά για παιδιά είναι ταξινομημένες σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες: έως 12 ετών, από 13 έως 16 ετών και από 17 ετών και πάνω, με βάση την ηλικία των μικρών δημιουργών τους. 

Τις ταινίες αυτές θα τις αναζητήσετε σε πακέτα ταινιών εδώ: https://online.olympiafestival.gr/page/camera-zizanio/


Διάβασε περισσότερα στα: iliakanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top