16 Ιαν 2021
0 σχόλια

Κακοκαιρία Λέανδρος: Επέλαση με ψύχος και χιόνια

 

Αλυσίδες, διακοπή και απαγόρευση κυκλοφορίας

Η επέλαση της κακοκαιρίας Λέανδρος συνεχίζεται, με παγωνιά και χιονοπτώσεις στα ορεινά, ακόμη και της Αττικής.

Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος του τελεφερίκ με κατεύθυνση το όρος Πάρνηθας, αλλά των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων από το 4ο χλμ. της παλιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Θήβα, ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, λόγω των έντονων χιονοπτώσεων.

Η κίνηση των ΙΧ αυτοκινήτων από την παλιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών με κατεύθυνση προς τη Θήβα θα γίνεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Εδώ μπορείτε να δείτε πού χιονίζει τώρα από το Εθνικό Αστεροσκοπείο.

Δείτε εδώ που χιονίζει τώρα live 

Aπαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών σε τμήμα της Αθηνών - Λαμίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «λόγω της εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων και για την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων, από τις 05:45 απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος της Γέφυρας Καλυφτάκη (στην Κηφισιά) μέχρι το Σχηματάρι», δηλαδή για μήκος περίπου 50 χιλιομέτρων.

Εξαιρούνται της απαγόρευσης τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης οδικής βοήθειας και τα φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι

Διακοπή κυκλοφορίας στην Πάρνηθα - Αλυσίδες στην Αττική

Ακόμη, η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Λεωφόρο Πάρνηθος και στα δύο ρεύματα από το ύψος του τελεφερίκ και πάνω καθώς και σε απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών άνω των 3.5 τόνων στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θηβών, στο ρεύμα προς Θήβα.

Η κίνηση των ΙΧ οχημάτων από το 4ο χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θηβών, στο ρεύμα προς Θήβα, γίνεται μόνο με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων


Διάβασε αναλυτικότερα στα: madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top