6 Φεβ 2023
0 σχόλια

Στο «σφυρί» 179 ακίνητα σε όλη την Ηλεία

 

Η Ολομέλεια του Άρειου Πάγου θα αποφασίσει για το αν οι εταιρείες διαχείρισης δανείων θα μπορούν να κάνουν πλειστηριασμούς

Στα χέρια των εταιρειών διαχείρισης δανείων του εξωτερικού αλλά και των funds έχουν περιέλθει 700.000 ακίνητα, αξίας 45 δισ. ευρώ

Επιμέλεια: Άννα Αγγελίδου

anagelidou@yahoo.gr

Αυξάνει διαρκώς η λίστα των ακινήτων που αναμένεται να βγουν στο «σφυρί» το επόμενο χρονικό διάστημα στην Ηλεία. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Πρώτης, μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να βγουν ηλεκτρονικά σε  πλειστηριασμό 628 ακίνητα σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας εκ των οποίων τα 179 στην Ηλεία.  

Αυτό το οποίο προκαλεί εντύπωση είναι ότι μισοί πλειστηριασμοί (88 στο σύνολο) αφορούν κατοικίες!

Για πολλοστή φορά ο δήμος Πύργου αναδεικνύεται «πρωταθλητής» καθώς έχουν καταγραφεί 69 πλειστηριασμοί εκ των οποίων οι 42 αφορούν κατοικίες,11 οικόπεδα, 9 οικόπεδα με κτίσμα,3 οικόπεδα, 3 αποθήκες, 4 καταστήματα, 2 αγροτεμάχια, 6 αγροτεμάχια με κτίσμα. 

Ακολουθεί ο δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης με 39 πλειστηριασμούς, εκ των οποίων 13 κατοικίες, 4 οικόπεδα, 1 αποθήκη, 4 οικόπεδα με κτίσμα, 13 αγροτεμάχια, 3 αγροτεμάχια με κτίσμα. 

Στον δήμο Ήλιδας έχουν προγραμματιστεί 34 πλειστηριασμοί, εκ των οποίων 14 αφορούν κατοικίες, 4 καταστήματα, 1 οικόπεδο, 1 αποθήκη, 1 γραφείο, 6 οικόπεδα με κτίσμα, 2 αγροτεμάχια, και 5 αγροτεμάχια με κτίσμα. 

Στο δήμο Πηνειού είναι προγραμματισμένοι 20 πλειστηριασμοί, εκ των οποίων 9 κατοικίες, 1 επαγγελματικός χώρος, 1 κατάστημα,  7 οικόπεδα με κτίσμα, 1 αγροτεμάχιο και 1 αγροτεμάχιο με κτίσμα. 

Στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας έχουν αναρτηθεί 10 πλειστηριασμοί ακινήτων, εκ των οποίων 5 αφορούν κατοικίες, 3 οικόπεδα, 1 οικόπεδο με κτίσμα και 1 αγροτεμάχιο με κτίσμα. 

Στο δήμο Ζαχάρως έχουν αναρτηθεί 5 πλειστηριασμοί εκ των οποίων οι 3 αφορούν κατοικίες, 1 οικόπεδο με κτίσμα και 1 αγροτεμάχιο. 

Μόλις δύο (2) πλειστηριασμοί έχουν αναρτηθεί στο δήμο Ανδρίτσαινας- Κρεστένων εκ των οποίων και οι 2 αφορούν κατοικίες.


Διάβασε όλο το άρθρο στο protinews.com.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top