8 Απρ 2023
0 σχόλια

Νεφέλη Μεγκ: Ποια είναι η youtuber που «στρίμωξε» τον Kυριάκο Μητσοτάκη; (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Παράτησε τη Νομική, έχει δικό της podcast και vidcast το «Μπούκλα 99» και δεκάδες χιλιάδες ακολούθους στο instagram

Η 25χρονη Νεφέλη Μεγκ (Nefeli Meg) είναι ουσιαστικά παραγωγός περιεχομένου (content creator). 

Kατάφερε και εξασφάλισε συνέντευξη από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη – λογικό, αφού έχει διείσδυση στους νέους ως influencer και σε αυτούς θέλει να απευθυνθεί ο κ. Μητσοτάκης – και ρώτησε πράγματα με την δική της οπτική -μάλλον κεντροδεξιά, φιλελεύθερη- που ίσως έμπειροι και κλασσικοί δημοσιογράφοι των mainstream media δεν θα ρωτούσαν τόσο απλά – παιδικά, όπως είπε η ίδια – αλλά διεισδυτικά.

Οι ερωτήσεις που «στρίμωξαν» τον Μητσοτάκη

Πιστεύετε ότι ο κ. (Κώστας) Καραμανλής αξίζει να παραμείνει στην πολιτική, ρώτησε και ξαναρώτησε. 

Επτά ερωτήσεις έκανε για τον πρώην υπουργό Μεταφορών σημειώνοντας ότι «εντάξει, δεν θα του στήσουμε και ανδριάντα όμως που παραιτήθηκε» όταν ο κ. Μητσοτάκης επέμεινε ότι θα τον βάλει στα ψηφοδέλτια, βγάζοντας την πρώτη είδηση.

Γιατί είνα χάλια οι συγκοινωνίες, γιατί ο ηλεκτρικός είναι σαράβαλο, γιατί όταν έχουν απεργία στα Μέσα δεν υπάρχει προσωπικό ασφαλείας να πάω στη δουλειά μου ήταν μερικές από τις ερωτήσεις. 

Όπως και γιατί οι αστυνομικοί είναι βίαιοι με τους διαδηλωτές, γιατί δεν τιμωρούνται, γιατί δεν αξιολογούνται. 

Τα ίδια για την Πανεπιστημιακή αστυνομία, την φορολογία και την προκαταβολή φόρου που υποχρεώνονται να δώσουν οι επιχειρήσεις – εδώ μάλλον έβγαλε τη δεύτερη είδηση ότι προεκλογικά θα ανακοινωθεί μάλλον νέα μείωση – για τους μετακλητούς στα υπουργεία, για την μη αξιοποίηση του Μητρώου στελεχών της ΝΔ. 

Όπως τον ρώτησε και γιατί δεν κάνει κυβέρνηση συνεργασίας, τη γνώμη του για την οικογενειοκρατία, γιατί θεωρεί τον εαυτό του μεταρρυθμιστή και για την ελευθερία του Τύπου.

Φυσικά, θα πει κάποιος υπήρχαν και πολλές άλλες που δεν έγιναν. Αλλά πάντα έχουν αξία οι ερωτήσεις που γίνονται και ας μην απαντώνται. Οι απαντήσεις αξιολογούνται, κυρίως.


Διάβασε περισσότερα στο athensmagazine.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top