2 Αυγ 2023
0 σχόλια

Ο Παναγιώτης Νικολακόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων με τον Τάκη Δημητρουλόπουλο

 

Παναγιώτης Νικολακόπουλος, πρωτοψάλτης με καταγωγή από τις Αμυγδαλιές και τα Μυρώνια.

Στη Δημοτική Ενότητα της Αλιφείρας θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Τάκη Δημητρουλόπουλου, ο Παναγιώτης Νικολακόπουλος, πρωτοψάλτης με καταγωγή από τις Αμυγδαλιές και τα Μυρώνια.

Κατάγεται από αγροτική οικογένεια και τελείωσε το Λύκειο Ανδρίτσαινας. Είναι διπλωματούχος Βυζαντινής μουσικής. 

Έχει ενεργή παρουσία στα Εκκλησιαστικά-Θρησκευτικά δρώμενα της περιοχής της Ηλείας και Μεσσηνίας ως πρωτοψάλτης καθώς και στα πολιτιστικά ως μουσικός. 

Επί 30 συνεχή έτη, έχει διατελέσει πρωτοψάλτης σε ενορίες της Ηλείας και Μεσσηνίας. 

Έχει εργαστεί ως εργοδηγός έργων στον κατασκευαστικό τομέα. 

Τα τελευταία χρόνια έχει ενεργή παρουσία στον αγροτικό τομέα και στη μελισσοκομία.

Ο Παναγιώτης Νικολακόπουλος δήλωσε:

«Παρατηρώ χρόνια τώρα μια Δημοτική αρχή γερασμένη και κουρασμένη, μια Δημοτική αρχή να στερεί από τους πολίτες του Δήμου βασικά υπέρτατα αγαθά όπως το νερό, το ρεύμα από τους κτηνοτρόφους, την πρόσβαση στις καλλιέργειες των αγροτών, ειδικά την χειμερινή περίοδο. 

Όσο δε για ρυθμούς ανάπτυξης η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική, έργα με το σταγονόμετρο και αυτά μόνο κατά την προεκλογική περίοδο για την υφαρπαγή της ψήφου. 

Η ανοχή πλέον είναι μηδενική. Το “δεν πρόλαβα” δεν ισχύει. Για όλα τα παραπάνω αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του Τάκη Δημητρουλόπουλου και να συστρατευτώ μαζί του. 

Θέλω να τον ευχαριστήσω που πιστεύει ότι μπορώ να συμβάλλω στην προσπάθεια μαζί τους υπόλοιπους για το καλύτερο. Τον θεωρώ υπεύθυνο και έμπειρο».

Από την πλευρά του ο Τάκης Δημητρουλόπουλος δήλωσε:

«Ο Παναγιώτης είναι ένας έντιμος αγωνιστής της ζωής, με αγάπη για τον άνθρωπο, με ευσέβεια και ήθος. 

Σε κάθε κοινωνικό και εργασιακό του χώρο απολαμβάνει κοινωνική αποδοχή. Είναι πρόσωπο με σύνεση, υπευθυνότητα, και αξιοπρέπεια. 

Έντονα θρησκευόμενος, άνθρωπος της εκκλησίας. Έχει ιδιαίτερη αγάπη στην Βυζαντινή μουσική. 

Ταυτόχρονα αγαπά την περιοχή του και θέλει να αγωνιστεί για την πρόοδό της. Τον ευχαριστώ για τη συμμετοχή του στον αγώνα που κάνουμε για την αναγέννηση του Δήμου μας. Η συμμετοχή του θα βοηθήσει καθοριστικά. 

Ο Παναγιώτης πρεσβεύει πως τόσο ο πρωτογενής τομέας παραγωγής όσο και η πολιτιστική, θρησκευτική και εκκλησιαστική κληρονομία της περιοχής καθώς και τα ήθη και έθιμά μας, θα πρέπει να είναι οι φάροι ανάπτυξης για την περιοχή ώστε να αποτελέσουν πόλο έλξης για τους νέους καθώς και για επενδύσεις».


Πηγή: odigos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top