25 Ιουν 2024
0 σχόλια

Θρήνος για τον Παναγιώτη Κωστόπουλο, μέλος του Πανηλειακού Συλλόγου ΝΥ

Αδελφός του πρώην Προέδρου του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Υόρκης και στέλεχος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ και Καναδά κ. Νίκου Κωστόπουλου.

 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Θλίψη στην ελληνοαμερικανική ομογένεια προκάλεσε η εκδημία του Παναγιώτη Κωστόπουλου, μέλους του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Υόρκης, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από την ζωή, σε ηλικία 74 ετών.

Γεννημένος στο Καπελέτο Ηλείας, ο Παναγιώτης Κωστόπουλος υπηρετούσε επί χρόνια την οργανωμένη ομογένεια, ενώ ήταν αδερφός του Νίκου Κωστόπουλου, ο οποίος είναι μέλος του Δ.Σ. του Πανηλειακού Συλλόγου.

«Ο Παναγιώτης ήταν πάλι μέλος, ένας ήσυχος άνθρωπος, πράος και ευγενικός. ‘Εφυγε’ τελείως απροσδόκητα. Ηταν ένας σεμνός άνθρωπος, της προσφοράς, καλός πατριώτης, πάντοτε πρόθυμος να βοηθήσει σε ό,τι του ζητήσαμε. 

Ηταν πάντα παρών στην παρέλαση και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, με την οικογένεια και τα παιδιά του», ανέφερε ο πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου, Σωτήρης Κωνσταντόπουλος.

Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος αφήνει πίσω την σύζυγό του, Νικολέτα, τα παιδιά του, Κωνσταντίνο (συντ. Elaine Sepe), Νικόλαο και Γεώργιο (συζ. Τζοάνα Κωστοπούλου), τα εγγόνια του, Μαρία – Νικολέτα και Παναγιώτη – Μιχάλη, όπως επίσης και τα αδέλφια του, Νίκο Κωστόπουλο (συζ. Στυλιανή) και Ζωή (συζ. Ιωάννη Ιωαννίδη).

Η οικογένεια ανακοίνωσε πως το κοινό προσκύνημα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη από τις 3 μετά το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ από το Γραφείο Τελετών Andrew Terragrossa & Sons, (1305 79th St., Brooklyn, NY 11228), ενώ η Νεκρώσιμος Ακολουθία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού στο Μπρούκλιν, στις 10 το πρωί της Τετάρτης.


Εθνικός Κήρυξ


------------------------------------------


Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους από την ιστοσελίδα μαςpaneliakos.com


ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top