9 Ιουν 2024
0 σχόλια

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ



Ήδη μέχρι και σήμερα έχει αποστείλει εγγράφως διαβήματα

Ο Σύλλογός Νεολαίας και Άθλησης Νέας Φιγαλείας, πιστός στο κοινωνικό του έργο, από την αρχή του έτους 2024 μέχρι και σήμερα, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με φορείς και πρόσωπα, προκειμένου να κάνει γνωστά τα προβλήματα στελέχωσης του 2/Θέσιου Π.Ι Νέας Φιγαλείας.

Ήδη μέχρι και σήμερα έχει αποστείλει εγγράφως διαβήματα:

- Στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτή Ηλείας κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο

- Στον Βουλευτή Ηλείας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο

- Στον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Νίκο Κοροβέση

ενώ βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία και αλληλοενημέρωση με την 6η ΥΠΕ αλλά και το Κ.Υ Ζαχάρως όπως επίσης και με τη Δημοτική Κοινότητα Νέας Φιγαλείας.

Οι προσπάθειες για στελέχωση του Π.Ι Νέας Φιγαλείας αναμένεται να πιάσουν επιτέλους τόπο καθώς μετά από σχεδόν 2 χρόνια μη στελέχωσης του ιατρείου, υπάρχει θετική εξέλιξη με την τοποθέτηση ιατρού στη Νέα Φιγαλεία με προγραμματισμό ημερών και ωρών σε συνεργασία με το Κ.Υ Ζαχάρως.

Προς ενημέρωση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής της Δ.Ε Φιγαλείας πριν από μερικές εβδομάδες ολοκληρώθηκε και η τεχνολογική αναβάθμιση των συστημάτων διασύνδεσης και internet του ιατρείου από την 6η ΥΠΕ.

Ευχαριστούμε θερμά τους Βουλευτές Ηλείας κ. Νικολακόπουλο και κ. Αβραμόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Κοροβέση καθώς και τον Διευθυντή του Κ.Υ Ζαχάρως κ. Παπαζαφείρη όπως επίσης και τον Πρόεδρο της Δ.Κ Νέας Φιγαλείας κ. Πάλλα, για τις ενέργειες τους, ώστε να βρεθεί λύση στη στελέχωση του Π.Ι Νέας Φιγαλείας.

Με συνεργασία και αλληλοενημέρωση πάντα υπάρχουν θετικές εξελίξεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο πολίτης!




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top