27 Ιουλ 2024
0 σχόλια

Κείμενο Τριανταφυλλιάς Νιάρχου: «Αχ Ελλάδα σε αγαπώ και βαθιά σε ευχαριστώ κλπ. κλπ.»

 

<<  Αχ  Ελλάδα σε αγαπώ και βαθιά  σε ευχαριστώ κλπ κλπ>>   αυτό το τραγούδι  ήρθε  στο  μυαλό μου  βλέποντας  την τελετή έναρξης  των Ολυμπιακών αγώνων  στην πόλη του φωτός όπως ΄’έχει χαρακτηρισθεί το Παρίσι.

  

Καθίσαμε μπροστά στις τηλεοράσεις , εμπνεόμενοι από ιδανικά και πολιτισμό, για να παρακολουθήσουμε  την  σπουδαία αυτή τελετή.  

Περιμέναμε να δούμε  την σεπτότητα και την ιερότητα, τα ιδανικά και τις αξίες  και τα πιο ευγενή  στοιχεία του πολιτισμού.  

Περιμέναμε να δούμε  την  αδελφότητα, την Ελευθερία και την ισότητα.    Ελάχιστα διακρίναμε.


  

Δυστυχώς κατά την   ταπεινή μου άποψη  σε μεγάλο ποσοστό ήταν  η αποδοχή της ισότητας  της  σεξουαλικότητας  του κάθε ανθρώπου, που αυτό προωθείται  στον δυτικό κόσμο  την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.  

Δυστυχώς εστίασαν  την ισότητα  μόνο σε αυτό  και όχι  στην γενικότερη αξία της  ισότητας , αλλά  η ιστορία όμως  μας έχει διδάξει   ότι αυτό δεν εκπροσωπείται μέσω των Ολυμπιακών αγώνων.


  

Τα ισοπεδώνουμε όλα   . 

Μια μόνο απορία  έχω αυτή η επιτροπή των Ολυμπιακών  αγώνων  δεν είχε άποψη  τι θα είχαν ετοιμάσει;;;;;

Κρίμα..Πολύ κρίμα  και απαισιοδοξία  για όλους εμάς τους απλούς  ανθρώπους. 

Με  ενόχλησε αφάνταστα  που κάποια στιγμή  δεν βλέπαμε  την Ελληνική σημαία που την κρατούσε  ένας άνθρωπος  με ύψος   δύο μέτρα και πλέον..  

Τους  ενοχλούσε  ως φάνηκε   γιατί  δεν πρόκειται ποτέ να μας φτάσουν..,

Αγαπητοί μου φίλοι αν δεν δούμε το χειρότερο δεν εκτιμάμε το καλύτερο

Η Ελλάδα μας  παρά τις διάφορες δυσκολίες που αντιμετωπίζει   θα  μας διδάσκει καθημερινά, όχι μόνον εμάς αλλά όλο τον κόσμο. 

Η  τελετή έναρξης  στην Ελλάδα το 2004, θα γραφεί με χρυσά γράμματα. Υπάρχει δυνατότητα να  την παρακολουθήσετε και σήμερα και να κάνετε συγκρίσεις.

Κλείνω  με αυτό  που μας το είχε μάθει ο καθηγητής μας  στο Λύκειο ο αείμνηστος  Γιάννης Λέφας  και πάντα το θυμάμαι και είμαι πολύ υπερήφανη γιατί είμαι Ελληνίδα:<< Όπως η γη στολίζεται με τα λουλούδια, ο ουρανός με τα αστέρια,  έτσι και ο Παρθενώνας  στολίζει  την Ελλάδα και η Ελλάδα  την ανθρωπότητα..!!>>

ΚΑΛΗΜΕΡΑ   ΚΑΛΟ    ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ   ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ  ΓΙΑΤΙ  ΑΝΗΚΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top