29 Ιουν 2012
0 σχόλια

Kαι κλάάάάάμα η Μέρκελ!

Τεράστια Ιταλία "πάτησε" τα "πάντσερ" της Γερμανίας με 2 - 1 και πέρασε στο τελικό της Κυριακής με αντίπαλο τη κάτοχο του τροπαίου Ισπανία. Με δύο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι η Ιταλία νίκησε 2-1 την Γερμανία στον ημιτελικό και έτσι θα είναι η αντίπαλος της Ισπανίας στον τελικό του Euro 2012 στο Κίεβο (Κυριάκη 1 Ιουλίου, 21:45).


Από ασίστ του Κασάνο ο super-Μάριο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 20' και από μπαλιά του Μοντολίβο διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με άπιαστο σουτ στο 36'. Γενικότερα η Ιταλία ήταν εξαιρετική, καθώς πέραν των όμωρων τερμάτων του Μπαλοτέλι κυρίευσε στον αγωνιστικό χώρο έχασε αρκετές ευκαιρίες, ενώ έβγαλε πολλές εντυπωσιακές φάσεις ντρίμπλες και πάσες στο κέντρο, κυρίως με τον Πίρλο πρωταγωνιστή.

Η Γερμανία λίγο έλειψε να... αναστηθεί στις καθυστερήσεις, καθώς στο 92' κέρδισε πέναλτι με το χέρι του Μπαλτζαρέτι, αλλά με τους Ιταλούς να αδικούνται, καθώς είχε προηγηθεί φάουλ του Κλόζε στον αμυντικό της Παλέρμο. Ο Μεσούτ Εζίλ ευστόχησε από τα 11 βήματα και διαμόρφωσε το τελικό 1-2, δίνοντας απλά έντονο ενδιαφέρον στα τελευταία δευτερόλεπτα που όμως δεν ήταν αρκετά να αλλάξουν το αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ AxiaPlus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top