28 Ιουν 2012
0 σχόλια

Σάλος για τη συναυλία του Tom Jones στα Κατεχόμενα

Aντιδράσεις έχει προκαλέσει η επίσκεψη του δημοφιλούς τραγουδιστή Tom Jones στα Κατεχόμενα, ο οποίος μάλιστα έδωσε και συναυλία έναντι πολλών εκατομμυρίων τουρκικών λιρών στην Κερύνεια.

Ο γνωστός για τις επιτυχίες του «She' s the lady» έφθασε στα Κατεχόμενα με ιδιωτικό αεροσκάφος της εταιρείας Eastern Airways στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, όπως αναγράφεται στον τουρκοκυπριακό Tύπο.


Tο Σάββατο πρόκειται να εμφανισθεί στο ξενοδοχείο «Γκόλντεν Τουλίπ» στην κατεχόμενη Λευκωσία και η Άντζελα Δημητρίου. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η κυρία Δημητρίου είναι από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες στην Τουρκία. Δεν υπήρξε έως τώρα καμία αντίδραση από την πλευρά της ίδιας και την είδηση αυτή ελέγχουν οι κυπριακές Αρχές ασφαλείας. Αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, τότε είναι βέβαιο ότι θα δημιουργηθεί μείζον θέμα.

Το αεροδρόμιο της Τύμπoυ είναι ένα παράνομο αεροδρόμιο και δεν αναγνωρίζεται από τους διεθνείς αεροπορικούς οργανισμούς. Κυρίως το χρησιμοποιούν οι παράνομες τουρκοκυπριακές αερογραμμές και η Turkish Airlines, ενώ η είσοδος των επιβατών από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο θεωρείται και από τα Ηνωμένα Έθνη παράνομη. Οι Τουρκοκύπριοι είχαν προσκαλέσει διεθνούς φήμης καλλιτέχνες να τραγουδήσουν στα Κατεχόμενα, επιδιώκοντας έτσι ένας είδος αναγνώρισης του ψευδοκράτους. Οι περισσότεροι καλλιτέχνες αρνήθηκαν να συμμετάσχουν, όπως έγινε πρόσφατα με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Χούλιο Ιγκλέσιας.

ΠΗΓΗ zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top